+45 44 24 44 64

2cure - mod hud- og pelsmider, hotspots

2cure - mod hud- og pelsmider, hotspots VARENR. 25ve16
Natur produkt, der er rigtig god som problemløser til kat og hund mod hud- og pelsmider, hotspots, kløende rød hud og eksemer, ildelugtende ører.


Vejledning
Pris
198,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 40 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

2cure er et godt naturprodukt, der indeholder naturlige råvarer som ofte har en rigtig god virkning mod hud- og pelsmider, hotspots, kløende rød hud og eksemer, ildelugtende ører. hos hunde og katte.

Beskrivelse

Den unikke formel i 2Cure er fremstillet af udsøgte planter, så den enestående sammensætning og forarbejdning giver huden den næring, der er behov for, så hudorganet får hjælp til at hjælpe sig selv.

2Cure til kat og hund er rig på aktive phytostoffer, specielt udviklet, så den hjælper huden med at hjælpe sig selv. 2Cure kan bruges som kur eller efter behov. Kan også anvendes som ørerens.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse m.m -
Producent VetCur
Størrelsesguide

Fremgangsmåde

Vask indledningsvis pelsen med shampoo eller sæbespåner. Skyl derpå pelsen grundigt med rent vand. Ryst flasken grundigt. Massér nu ind i den endnu fugtige hud og pels. Lad derpå pelsen lufttørre uden at skylle produktet ud. Kan anvendes som kur på hele kroppen ved tør og irriteret hud eller lokalt på steder med hudproblemer. Gentag ved behov og indtil ønsket resultat nås, vask om nødvendigt.

Ingredienser

Vand, kombucha, aloe vera, stokrose, kvan, cikorie, katost, brunelle, stedmoderblomst, ager padderok, filtet kongelys, citrongræs, artiskok, solhat, skovmærke, lakridsrod, trompetranke, rabarber, sarsaparille.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér