+45 44 24 44 64

4pets PRO 2 hundebur

4pets PRO 2 hundebur VARENR. PCT670H
4pets PRO 2 hundebur i metal til transport af hunde - i super gedign kvalitet med mange gode detaljer. 4pets PRO 2 hundebur er verdens eneste TÜV godkendte transportbur. Den lille bredde på 54,5 cm gør, at der er rigeligt plads tilovers i bagagerummet. Burene er fremstillet i Schweiz, med fokus på både etisk og bæredygtig produktion. 4pets PRO 4 hundeburet er meget let at samle og installere.

Det viste4pets PRO 2 hundebur er str. medium: mål: 66 x 54,5 x 83,5 cm . og passer f.eks. til en Border Collie. OBS leveringstid 2-4 dage.
Klik her og se om dette bur passer til din bil
Pris
3.599,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

3.599,00 DKK

Bonus point Du optjener 720 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

ProLine Milan hundebur i metal til transport af hunde - i super gedign kvalitet med mange gode detaljer. ProLine er verdens eneste TÜV godkendte transportbur. Den lille bredde på 54,5 cm gør, at der er rigeligt plads tilovers i bagagerummet. 

Burene er kendetegnet ved, at de har en forstærket bagvæg og en stabil aluminiumsramme. Døre, der er nemme at lukke. 4pets nye serie PRO er en opdateret version af den tidligere ProLine serien. PRO bure har bestået TÜV SÜD s omfattende sikkerhedstests,

Takket være låsesystemet "Double Dock" forhindres døren i at falde ind i buret under en ulykke. Den forhindrer døren i at blive skubbet / åbnet indefra af hunden. Hvilket er et ekstra breakout beskyttelsessystem. I nødsituationer kan døren åbnes normalt når som helst. 

Bagvæggen er buet form mod indersiden af ​​buret og har 2 huller. Derved føres de kræfter, der opstår under en ulykke, direkte gennem krumningen i de omgivende aluminiumsprofiler. Ved udluftning af luften gennem hullerne og hulning af ​​bagvæggen er der en ekstra polstring, hvorved hunden fremdrift stoppes bedre og mere forsigtigt.

Yderligere information

Yderligere information

Producent 4pets PRO
Bemærkning Medium vejer 20,5 kg, Large vejer 18 kg, Lille f.eks. Border Collie, mellem f.eks. Labrador, stor f.eks Labrador / Schæfer
Bemærkning High-tech-profiler i aluminium, plastkar med skridsikker specialbelægning, smart lukkesystem med smækfunktion, der kan låses,
Størrelsesguide


Burets dimensioner og lastvægt: Alle Pro 2 bure måler 66 cm i højden og 54,4cm i bredden, men dybden varierer alt afhængig af størrelse

PRO 2 medium: burens vægt 15 kg, lastvægt maks 30 kg. mål: højde: 66, bredde: 54,5 dybde: 83,5 cm 
PRO 2 large: burens vægt 18 kg, lastvægt maks 30 kg: Højde: 66, bredde: 54,5 dybde: 93,5 cm

KLIK HER for at se om buret passer i din bil. Der åbnes en ny side, hvor du skal rulle lidt ned på siden, til du kommer til felter, hvor du kan indtaste mærket på din bil, modellen samt fabriks år - så åbner der sig en menu med de bure som passer i netop din bil.

 

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér