+45 44 24 44 64

4pets PRO 3 hundebur

4pets PRO 3 hundebur VARENR. PCT670x
4pets PRO 3 metal hundebur til transport af hunde i bilen - i super gedigen kvalitet med mange gode detaljer. 4pets pro er verdens eneste TÜV godkendte transportbur. Hundeburet har en bredde på 68 cm og en højde på 66 cm, hvilket giver optimal komfort til din hund. 4pets pro hundeburet kan købes i 3 forskellige dybder, der passer til hundestr. som Boxer, Labrador og Schæferhunde. OBS leveringstid 2-4 dage.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
3.799,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

3.799,00 DKK

Bonus point Du optjener 760 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

4pets pro metal hundebur til transport af hunde i bilen - i super gedigen kvalitet med mange gode detaljer. 4pets pro er verdens eneste TÜV godkendte transportbur.
pets pro hundeburet er kendetegnet ved, at være enkel at montere, produceret i holdbare og gifrfrie materialer,  

Bagvæggen har en buet form mod indersiden af ​​buret og har 2 huller. Derved føres de kræfter, der opstår under en ulykke, direkte gennem krumningen i de omgivende aluminiumsprofiler. Ved udluftning af luften gennem hullerne og deformationen af ​​bagvæggen finder der en ekstra polstring sted, hvorved hunden bremses bedre og mere forsigtigt.

Takket være låsesystemet "Double Dock" forhindres døren i at falde ind i buret under en ulykke. Den forhindrer døren i at blive skubbet / åbnet indefra af hunden. Hvilket er et ekstra breakout beskyttelsessystem. I nødsituationer kan døren åbnes normalt når som helst. 

Hundeburet har en bredde på 68 cm, og en højde på 66 cm, hvilket giver optimal komfort til din hund. 4pets pro hundeburet kan købes i 3 forskellige dybder, der passer til hundestr. som Boxer, Labrador og Schæferhunde.

Yderligere information

Yderligere information

Producent 4pets PRO
Bemærkning Lille vejer 17,5 kg, mellem vejer 19 kg, stor vejer 20,5 kg, Lille f.eks. Boxer, mellem f.eks. Labrador, stor f.eks Schæfer
Bemærkning High-tech-profiler i aluminium, plastkar med skridsikker specialbelægning, smart lukkesystem med smækfunktion, der kan låses,
Størrelsesguide

Burets dimensioner og lastvægt: Alle Pro 3 bure måler 66 cm i højden og 68cm i bredden, men dybden varierer alt afhængig af størrelse

PRO 3 small: burens vægt 17,5 kg, lastvægt maks 35 kg., burets mål: højde: 66, bredde: 68, dybde 73,5 cm
PRO 3 medium: burens vægt 19 kg, lastvægt maks 40 kg. burets mål: højde: 66, bredde: 68, dybde 83,5 cm
PRO 3 large burens vægt 20,5 kg, lastvægt maks 45 kg. burets mål: højde: 66, bredde: 68, dybde 93,5 cm

KLIK HER for at se om buret passer i din bil. Der åbnes en ny side, hvor du skal rulle lidt ned på siden, til du kommer til felter, hvor du kan indtaste mærket på din bil, modellen samt fabriks år - så åbner der sig en menu med de bure som passer i netop din bil.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér