+45 44 24 44 64

5 m lang FLEXI hundeline New Comfort snor, Small

5 m lang FLEXI hundeline New Comfort snor, Small VARENR. EH7821x
Kvalitetsline fra tyske Flexi. Rullelinen har Soft-Grip håndtag der gør det behageligt at gå med den og har en 5 meter lang snor line. Med rullesnoren kan du give din hund et par meters ekstra aktionsradius, mens du har fat i den lange ende. Fås i 2 farver og er velegnet til hunde med en vægt på op til 12 kg.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
139,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

139,00 DKK

Bonus point Du optjener 28 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Kvalitetsline fra tyske Flexi. Rullelinen har Soft-Grip håndtag der gør det behageligt at gå med den og har en 5 meter lang snor line. Med rullesnoren kan du give din hund et par meters ekstra aktionsradius, mens du har fat i den lange ende.

Fås i 2 farver og er velegnet til hunde med en vægt på op til 12 kg.

VI ANBEFALER: Flexi-liner kun bruges til hunde, der går med sele. 

Det er muligt at udstyre din flexi-line med flere praktiske accessories: Multiboksen kan bruges som hundepose-dispenser, eller som opbevaringsdåse til godbidder. Et aftageligt LED-lighting-system sørger for forbedret synlighed i mørket og giver forhøjet trafiksikkerhed

Linen har et godt bremsesystem der er let og pålidelig at betjene. Med ergonomisk udformede bremse- og stopknapper sikrer Flexi linen har den højeste anvendelseskomfort – og er let at betjene også for børn. Patenteret bremsesystem giver kontrol i alle situationer.

Stabilt Soft-Grip-håndtag. Snorlinen er let synlig, særlig robust og kan rulles ind helt frem til karabinhagen. Forkromet karabinhage. 

Sikker forbindelse mellem menneske og dyr og atørre bevægelsesfrihed til hunden. 

Innovativt design. Pålideligt tilbagetrækningssystem forhindrer at linen hænger. Tåler høj belastning via brugen af brudstærke hightech materialer. 

Holdbart kvalitetsprodukt ”made in Germany”, anbefales af fagfolk. 

BEMÆRK: Rulleliner udsættes for meget slid, og det kan ikke forventes, at de er ligeså holdbare som almindelige liner. I lineoprulleren findes en fjeder, som er udsat for et kontinuerligt slid ved hyppig brug.Vær opmærksom på, at linen, som er fæstnet inden i lineoprulleren, ikke kan holde til alt for mange voldsomme og gentagne ryk. Det er derfor vigtigt, at man aldrig bruger linen fuldt udrullet, men stopper udrulningen inden da. Ved korrekt brug kan rulleliner bruges længe og til stor glæde for både hundeejer og hund. 

Yderligere information

Yderligere information

Producent Flexi
Længde 5m
Størrelse S
Materiale 5 meter line og forkromet karabinhage
Pleje Hvis linen er våd, bør den blive tørret udrullet.
Størrelsesguide

Flexilinen har en 5 meter lang snor line, fås i 2 farver og er velegnet til hunde med en vægt på op til 12 kg.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér