Acme hundefløjte 212 Field Trial

På lager
VARENR
20ym14
Acme Field Trial fløjte 212 er de professionelles valg af hundefløjte til jagt- og arbejdede hunde.
Fra 99,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Acme Field Trial fløjte 212 er de professionelles valg af hundefløjte til jagt- og arbejdede hunde. Acme Field Trial fløjte 212 har en  konstant høj frekvens, uanset hvor hårdt eller blødt du blæser.

Beskrivelse

Hundefløjte fra Acme uden trille med en ren høj tone. Hundefløjten er i solid plastik og er nem at blæse i. Fløjtesnor medfølger.

Fløjte-træning er en af de mest effektive måder til at distance træne din hund. Mange foretrækker hundefløjter i plast, fordi de er mere komfortable at have i munden, og dermed holdes begge hænder fri.

Hver Acme fløjte er frekvens-standardiseret. Dette sikrer en absolut identisk tone, selv når flere fløjter bruges (udendørs, i hjemmet, i bilen, osv.). Selv efter mange år, kan du genbestille den Acme fløjte hvis frekvens din hund kender og uden at skulle træne hunden til en ny frekvens. Acme er et engelsk firma der har produceret kvalitets hundefløjter siden 1860.

Specifikation
Size Guide Link anvendelse
Bemærkning Ca. 8 cm lang.
Producent Acme
Størrelsesguide Acme Field Trial fløjte 212 er de professionelles valg af hundefløjte til jagt- og arbejdede hunde. Acme Field Trial fløjte 212 har en konstant høj frekvens, uanset hvor hårdt eller blødt du blæser.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Acme hundefløjte 212 Field Trial
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.