+45 44 24 44 64

Acme hundefløjte 212 Field Trial

Acme hundefløjte 212 Field Trial VARENR. 20ym14
Acme Field Trial fløjte 212 er de professionelles valg af hundefløjte til jagt- og arbejdede hunde.
anvendelse
Pris
99,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

99,00 DKK

Bonus point Du optjener 20 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Acme Field Trial fløjte 212 er de professionelles valg af hundefløjte til jagt- og arbejdede hunde. Acme Field Trial fløjte 212 har en  konstant høj frekvens, uanset hvor hårdt eller blødt du blæser.

Beskrivelse

Hundefløjte fra Acme uden trille med en ren høj tone. Hundefløjten er i solid plastik og er nem at blæse i. Fløjtesnor medfølger.

Fløjte-træning er en af de mest effektive måder til at distance træne din hund. Mange foretrækker hundefløjter i plast, fordi de er mere komfortable at have i munden, og dermed holdes begge hænder fri.

Hver Acme fløjte er frekvens-standardiseret. Dette sikrer en absolut identisk tone, selv når flere fløjter bruges (udendørs, i hjemmet, i bilen, osv.). Selv efter mange år, kan du genbestille den Acme fløjte hvis frekvens din hund kender og uden at skulle træne hunden til en ny frekvens. Acme er et engelsk firma der har produceret kvalitets hundefløjter siden 1860.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse -
Bemærkning Ca. 8 cm lang.
Producent Acme
Størrelsesguide Acme Field Trial fløjte 212 er de professionelles valg af hundefløjte til jagt- og arbejdede hunde. Acme Field Trial fløjte 212 har en konstant høj frekvens, uanset hvor hårdt eller blødt du blæser.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér