+45 44 24 44 64

Acme hyrdefløjte no.576 i plast

Acme hyrdefløjte no.576 i plast VARENR. 206109
Acme hyrdefløjte i solid plastik. Hyrdefløjter bruges af hyrder til at fløjte kommandoer og indkald af deres hyrdehunde langvejs fra. Hullet i håndtaget giver mulighed for at sætte en fløjtesnor i så den kan hænge rundt om halsen.
Disse fløjter har udviklet sig fra at hyrdefløjter blev fremstillet af et foldet låg fra en dåse med et hul i midten. I dag har disse fløjter bevaret den karakteristiske halvmåne form og med lidt øvelse, kan man skabe sit eget unikke fløjtesprog.

Anvendelse
Pris
35,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 7 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Acme hyrdefløjte i solid plastik. Hyrdefløjter bruges af hyrder til at fløjte kommandoer og indkald af deres hyrdehunde langvejs fra. Hullet i håndtaget giver mulighed for at sætte en fløjtesnor i så den kan hænge rundt om halsen. Disse fløjter har udviklet sig fra at hyrdefløjter blev fremstillet af et foldet låg fra en dåse med et hul i midten. I dag har disse fløjter bevaret den karakteristiske halvmåne form og med lidt øvelse, kan man skabe sit eget unikke fløjtesprog. Sådan bruges en Acme hyrdefløjte. 1. Put fløjten i munden, den buede åbne kant skal vende udad. 2. Form munden så der bliver et hul under fløjten. Bagsiden af fløjten vil sidde på bagsiden af tungen. 3. Pust og ved at variere styrken af pustet, vil du oprette forskellige lyde. 4. For at at skabe en endnu bredere vifte af lyde, bevæges tungen op og ned for at mindske og udvide hullet nedenunder fløjten. NB! Hvis du placerer din tunge mod det nederste hul vil du stoppe din fløjten. Det betyde ikke noget, hvilken vej op fløjten er placeret. Denne fløjte kræver lidt øvelse, men når en lyd er opnået, er det lige ud ad landevejen.
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse en str.
Farve Sort
Bemærkning -
Producent Acme
Størrelsesguide 1. Put fløjten i munden, den buede åbne kant skal vende udad. 2. Form munden så der bliver et hul under fløjten. Bagsiden af fløjten vil sidde på bagsiden af tungen. 3. Pust og ved at variere styrken af pustet, vil du oprette forskellige lyde. 4. For at at skabe en endnu bredere vifte af lyde, bevæges tungen op og ned for at mindske og udvide hullet nedenunder fløjten.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér