Acme hyrdefløjte no.576 i plast

På lager
VARENR
206109
Acme hyrdefløjte i solid plastik. Hyrdefløjter bruges af hyrder til at fløjte kommandoer og indkald af deres hyrdehunde langvejs fra. Hullet i håndtaget giver mulighed for at sætte en fløjtesnor i så den kan hænge rundt om halsen. Disse fløjter har udviklet sig fra at hyrdefløjter blev fremstillet af et foldet låg fra en dåse med et hul i midten. I dag har disse fløjter bevaret den karakteristiske halvmåne form og med lidt øvelse, kan man skabe sit eget unikke fløjtesprog.
Log ind og optjen 1,75 point Opret en konto og optjen 1,75 point i bonus ved køb af produktet
35,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product
Acme hyrdefløjte i solid plastik. Hyrdefløjter bruges af hyrder til at fløjte kommandoer og indkald af deres hyrdehunde langvejs fra. Hullet i håndtaget giver mulighed for at sætte en fløjtesnor i så den kan hænge rundt om halsen. Disse fløjter har udviklet sig fra at hyrdefløjter blev fremstillet af et foldet låg fra en dåse med et hul i midten. I dag har disse fløjter bevaret den karakteristiske halvmåne form og med lidt øvelse, kan man skabe sit eget unikke fløjtesprog. Sådan bruges en Acme hyrdefløjte. 1. Put fløjten i munden, den buede åbne kant skal vende udad. 2. Form munden så der bliver et hul under fløjten. Bagsiden af fløjten vil sidde på bagsiden af tungen. 3. Pust og ved at variere styrken af pustet, vil du oprette forskellige lyde. 4. For at at skabe en endnu bredere vifte af lyde, bevæges tungen op og ned for at mindske og udvide hullet nedenunder fløjten. NB! Hvis du placerer din tunge mod det nederste hul vil du stoppe din fløjten. Det betyde ikke noget, hvilken vej op fløjten er placeret. Denne fløjte kræver lidt øvelse, men når en lyd er opnået, er det lige ud ad landevejen.
Specifikation
Size Guide Link Anvendelse
Størrelse en str.
Farve Sort
Producent Acme
Størrelsesguide 1. Put fløjten i munden, den buede åbne kant skal vende udad. 2. Form munden så der bliver et hul under fløjten. Bagsiden af fløjten vil sidde på bagsiden af tungen. 3. Pust og ved at variere styrken af pustet, vil du oprette forskellige lyde. 4. For at at skabe en endnu bredere vifte af lyde, bevæges tungen op og ned for at mindske og udvide hullet nedenunder fløjten.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Acme hyrdefløjte no.576 i plast
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.