+45 44 24 44 64

Aktivitetsbold med mint duft

Aktivitetsbold med mint duft VARENR. 161443
Holdbar Orbee-Tuff® aktivitetsbold fra Planet Dog. Aktivitetsboldens asymmetrisk "doblet" design gør den utroligt fleksibel med uforudsigelige bevægelser, hvilket gør den til et stykke legetøj, der kan stimulere en hund mentalt meget mere end en almindelig bold
Vejledning
Pris
89,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

89,00 DKK

Bonus point Du optjener 18 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Holdbar Orbee-Tuff® aktivitetsbold fra Planet Dog. Aktivitetsboldens asymmetrisk "doblet" design gør den utroligt fleksibel med uforudsigelige bevægelser, hvilket gør den til et stykke legetøj, der kan stimulere en hund mentalt meget mere end en almindelig bold. Sidst men ikke mindst, legetøjets innovative design har en unikt forstærket ”godbidshul” der giver mulighed for interaktiv sjov med godbidder.

Materiale

Aktivitetsbolden er lavet af ikke giftigt mynte-duftende materiale, som kan genanvendes.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Planet Dog
Bemærkning For at rengøre aktivitets bolden fyldes den med varmt vand, rystes kraftigt og skylles.
Størrelsesguide Alt hundelegetøj kan tygges i stykker, hvis det kan nå det bagerste af hundens kæbe. Det er der, hvor hunde gør deres ”hard-core” tygning. Men giv en hund en passende størrelse, rund, hul kugle lavet af super-holdbar Orbee-Tuff® og de kan tygge i timevis - fordi de ikke kan få bolden til bagsiden af deres kæber. For en meget aggressiv ”Tygger” (tygger gennem bildæk, træ og mursten - som vi har hørt om) er det vigtigt at de får en stor størrelse bold!
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér