Aktivitetsbold med mint duft

På lager
VARENR
161443
Holdbar Orbee-Tuff® aktivitetsbold fra Planet Dog. Aktivitetsboldens asymmetrisk "doblet" design gør den utroligt fleksibel med uforudsigelige bevægelser, hvilket gør den til et stykke legetøj, der kan stimulere en hund mentalt meget mere end en almindelig bold
Fra 89,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Holdbar Orbee-Tuff® aktivitetsbold fra Planet Dog. Aktivitetsboldens asymmetrisk "doblet" design gør den utroligt fleksibel med uforudsigelige bevægelser, hvilket gør den til et stykke legetøj, der kan stimulere en hund mentalt meget mere end en almindelig bold. Sidst men ikke mindst, legetøjets innovative design har en unikt forstærket ”godbidshul” der giver mulighed for interaktiv sjov med godbidder.

Materiale

Aktivitetsbolden er lavet af ikke giftigt mynte-duftende materiale, som kan genanvendes.

Specifikation
Size Guide Link Vejledning
Producent Planet Dog
Bemærkning For at rengøre aktivitets bolden fyldes den med varmt vand, rystes kraftigt og skylles.
Størrelsesguide Alt hundelegetøj kan tygges i stykker, hvis det kan nå det bagerste af hundens kæbe. Det er der, hvor hunde gør deres ”hard-core” tygning. Men giv en hund en passende størrelse, rund, hul kugle lavet af super-holdbar Orbee-Tuff® og de kan tygge i timevis - fordi de ikke kan få bolden til bagsiden af deres kæber. For en meget aggressiv ”Tygger” (tygger gennem bildæk, træ og mursten - som vi har hørt om) er det vigtigt at de får en stor størrelse bold!
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Aktivitetsbold med mint duft
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.