+45 44 24 44 64

Bagagerums beskyttelse

Bagagerums beskyttelse VARENR. CACW139
Smart og praktisk beskyttelsesmåtte der beskytter bagagerummet mod snavs, fugt og dyrehår. Det er ideelt til transport af kæledyr i bagagerummet. Det kan installeres om få sekunder, perfekt tilpasning til bagagerummet takket være velcro båndene og de selvklæbende bånd. Passer i langt de fleste biler.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
329,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 66 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Smart og praktisk beskyttelsesmåtte der beskytter bagagerummet mod snavs, fugt og dyrehår. Det er ideelt til transport af kæledyr i bagagerummet. Det kan installeres om få sekunder, perfekt tilpasning til bagagerummet takket være velcro båndene og de selvklæbende bånd. Passer i langt de fleste biler

Bagagerums beskyttelsen er nem at montere i bilen og passer i næste alle bilmodeller. Tæppet fastgøres enkelt og beskytter hele bagagerummet. Der er polsteret stof i bunden for komfort, der er en praktisk opbevaringslomme og har dæk klap til kofangeren.

Tæppet måler: bredde: 102 cm x højde: 30 cm, dybde: 86 cm.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Walky
Størrelse m.m En str.
Bemærkning Produceret i holdbart og vandafvisende polyester
Størrelsesguide Tæppet måler: bredde: 102 cm x højde: 30 cm, dybde: 86 cm.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér