Bowsers Buttercup hundeseng/pude i én - Grå/bones

På lager
VARENR
143262
Bowsers Buttercup hundeseng i gråt microvelour med print af mørkegrå kødben og blødt ensfarvet gråt microvelour. SUPERHIT hos især katte, hundehvalpe og de aller mindste hunde.
Fra 849,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product
Bowsers Buttercup hundeseng i gråt microvelour med print af mørkegrå kødben og blødt ensfarvet gråt microvelour. SUPERHIT hos især katte, hundehvalpe og de aller mindste hunde. En skøn seng, som kan snøres ind og ud efter behov, så den både kan fungere som en rund pude og en lille "gryde". Ø:68 cm. når den er fladet ud. Der går kun et kort øjeblik, så ligger der en lille firbenet i eller på den. Den prisvindende Buttercup hundeseng er blevet et must have for ejere af små hunde og katte! Denne smart designet, vendbare seng kan benyttes flad som en blød lounging måtte eller ved simpelt at trække i trådene for at justere størrelsen af åbningen, bliver det den ultimative hyggelige gemmested.
Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Bowsers Pet Products
Farve Grå
Materiale Stoffet er slidstærkt microfiber stof, som er utrolig let at rengøre,- det afviser både dyrehår og snavs. Det nulrer ikke og bliver kun blødere fra vask til vask. Desuden er det åndbart og derfor velegnet både sommer og vinter. Fyldet er af 100% bedste p
Pleje Maskinvaskes på 30 grader, lav centrifugeringshastighed. Tørretumbles på kold luft.
Størrelsesguide

Small: Ø:60cm fladet ud
Large: Ø:80cm fladet ud

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Bowsers Buttercup hundeseng/pude i én - Grå/bones
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.