+45 44 24 44 64

Bowsers Buttercup hundeseng/pude i én - Grå/bones

Bowsers Buttercup hundeseng/pude i én - Grå/bones VARENR. 143262
Bowsers Buttercup hundeseng i gråt microvelour med print af mørkegrå kødben og blødt ensfarvet gråt microvelour. SUPERHIT hos især katte, hundehvalpe og de aller mindste hunde.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
849,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

849,00 DKK

Bonus point Du optjener 170 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Bowsers Buttercup hundeseng i gråt microvelour med print af mørkegrå kødben og blødt ensfarvet gråt microvelour. SUPERHIT hos især katte, hundehvalpe og de aller mindste hunde. En skøn seng, som kan snøres ind og ud efter behov, så den både kan fungere som en rund pude og en lille "gryde". Ø:68 cm. når den er fladet ud. Der går kun et kort øjeblik, så ligger der en lille firbenet i eller på den. Den prisvindende Buttercup hundeseng er blevet et must have for ejere af små hunde og katte! Denne smart designet, vendbare seng kan benyttes flad som en blød lounging måtte eller ved simpelt at trække i trådene for at justere størrelsen af åbningen, bliver det den ultimative hyggelige gemmested.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Bowsers Pet Products
Farve Grå
Materiale Stoffet er slidstærkt microfiber stof, som er utrolig let at rengøre,- det afviser både dyrehår og snavs. Det nulrer ikke og bliver kun blødere fra vask til vask. Desuden er det åndbart og derfor velegnet både sommer og vinter. Fyldet er af 100% bedste p
Pleje Maskinvaskes på 30 grader, lav centrifugeringshastighed. Tørretumbles på kold luft.
Størrelsesguide

Small: Ø:60cm fladet ud
Large: Ø:80cm fladet ud

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér