+45 44 24 44 64

Bowsers Donut hundeseng - Sildeben

Bowsers Donut hundeseng - Sildeben VARENR. 143271-sild
En klassisk blød og hyggelig hundeseng i et smukt sildebens mønster. Hundesengen er oval, men en kraftig pude rundt i kanten og en løs bundpude. En fantastisk seng for din hund at krølle sig sammen i - eller strække ud. Bowsers hundesenge er kendetegnet ved den lækre kvalitet, og ydermere rengøres den let med en støvsuger. Vævningen i stoffet bevirker at hundehår og snavs bliver liggende på overfladen og ikke trænger ind i stoffet.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
1.099,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

1.099,00 DKK

Bonus point Du optjener 220 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

En klassisk blød og hyggelig hundeseng i et smukt sildebens mønster. Hundesengen er oval, men en kraftig pude rundt i kanten og en løs bundpude  En fantastisk seng for din hund at krølle sig sammen i - eller strække ud.

Bowsers hundesenge er kendetegnet ved den overlegne kvalitet, en seng der bare holder formen og farven, vask efter vask. Ydermere rengøres den let med en støvsuger. Vævningen i stoffet bevirker at hundehår og snavs bliver liggende på overfladen og ikke trænger ind i stoffet.

Desuden er det åndbart og derfor velegnet både sommer og vinter. Den løse bundpude kan også bruges som en rejse- eller burmåtte.

Produceret i Canada af Bowsers Pet Products.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Bowsers Pet Products
Farve Sort/Hvid
Materiale Betrækket er i microvelour (microfiber) - kraftigt og slidstærkt møbelstof. Inderpudens fyld er af 100% bedste polyester kvalitet, også kaldet virgin polyester. Det bibeholder sin elasticitet og spændstighed, så sengen holder pasformen, også efter lang ti
Pleje Betrækket har en kraftig YKK lynlås. Betræk og den løse bundpude kan maskinvaskes ved 30° og tørretumbles på kold luft. Ved tørretumbling af den løse pude kan der lægges en tennisbold el.lign. med, så puden igen får fylde. Inderpude skal håndvaskes.
Størrelsesguide
Bowsers Donut hundeseng - Ash

Størrelses skema. 

Bemærk på grund af  hundesengens kraftige kant, er liggemålet mindre end det udvendige mål. 

                Udvendige mål                   Indvendige mål 
Small         69 x 56 x 18 cm              48 x 28 13 cm 
Medium    89 x 69 x 20 cm            66 x 43 x 15 cm 
Large        107 x 81 23 cm              79 x 48 x 18 cm

 

 

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér