+45 44 24 44 64

Bowsers Donut slidstærk hundeseng DriftwoodLinen

Bowsers Donut slidstærk hundeseng DriftwoodLinen VARENR. 143206
Blød og hyggelig lysegrå hundeseng i kraftig hør i topkvalitet med rigtig god pasform fra Bowsers.

Lysebrun hundeseng i slidstærkt møbelstof af microhør. Donut hundeseng er designet med en tyk ring rundt om den løse bundpude, så din hund har en hyggelig rede at krølle sammen i - eller strække ud og tage en lur.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
1.099,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

1.099,00 DKK

Bonus point Du optjener 220 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Blød og hyggelig varm lysebrun hundeseng i kraftig hør i topkvalitet med rigtig god pasform fra Bowsers. Varm lysegrå hundeseng i slidstærkt møbelstof af microhør.

Donut hundeseng er designet med en tyk ring rundt om den løse bundpude, så din hund har en hyggelig rede at krølle sammen i - eller strække ud i og tage en lur.

Hundesengen rengøres let med en støvsuger. Vævningen i stoffet bevirker at hundehår og snavs bliver liggende på overfladen og ikke trænger ind i stoffet. Desuden er det åndbart og derfor velegnet både sommer og vinter. Den løse bundpude kan også bruges som en rejse- eller burmåtte.

Produceret i Canada af Bowsers Pet Products.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Bowsers Pet Products
Farve Brun/beige
Materiale Betrækket er i microhør - kraftigt og slidstærkt møbelstof. Inderpudens fyld er af 100% bedste polyester kvalitet, også kaldet virgin polyester. Det bibeholder sin elasticitet og spændstighed, så sengen holder pasformen
Pleje Betrækket har en kraftig YKK lynlås. Betræk og den løse bundpude kan maskinvaskes ved 30° og tørretumbles på kold luft. Ved tørretumbling af den løse pude kan der lægges en tennisbold el.lign. med, så puden igen får fylde. Inderpude skal håndvaskes.
Størrelsesguide

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér