BRAIN & TRAIN: hundegodbidder, 125g

På lager
VARENR
Q130006
BRAIN & TRAIN hundegodbidder er naturlige godbidder med et lavt kalorieindhold. De indeholder kylling, ginkgo biloba og kokosolie. En lækker godbid, der både kan hjælpe hunde i træning og ældre hunde. Godbidderne indeholder ingen gluten.
Log ind og optjen 1,65 point Opret en konto og optjen 1,65 point i bonus ved køb af produktet
33,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

BRAIN & TRAIN hundegodbidder er naturlige med et lavt kalorieindhold. De indeholder kylling, ginkgo biloba og kokosolie. Ginkgo biloba anses at have været dyrket i Kina i over 1.500 år. Det bruges traditionelt som en hukommelse og koncentrationshjælp. Kokosolie er en kilde til triglycerider med mellemkæde (MCT). MCT'er omdannes til ketoner, som virker som en energikilde til hjernen.  Godbidderne kan derfor have en positiv effekt på hundens hjerne. Brain Train er særligt velegnet til ældre hunde og til hunde, der har brug for en koncentration under f.eks. træning.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Specifikation
Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Indhold: Havre, ris, rug, kylling, olie & fedt, gærekstrakt, kokosolie, Ginko Biloba og rosmarinekstrakt.
Bemærkning Analyse: Råprotein 19% Råolie og -fedt 16% Råfibre 1,7% Råaske 4%
Smag Kylling
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:BRAIN & TRAIN: hundegodbidder, 125g
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.