+45 44 24 44 64

BRAIN & TRAIN: hundegodbidder, 125g

BRAIN & TRAIN: hundegodbidder, 125g VARENR. Q130006
BRAIN & TRAIN hundegodbidder er naturlige godbidder med et lavt kalorieindhold. De indeholder kylling, ginkgo biloba og kokosolie. En lækker godbid, der både kan hjælpe hunde i træning og ældre hunde.
Godbidderne indeholder ingen gluten.
Pris
33,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 7 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

BRAIN & TRAIN hundegodbidder er naturlige med et lavt kalorieindhold. De indeholder kylling, ginkgo biloba og kokosolie. Ginkgo biloba anses at have været dyrket i Kina i over 1.500 år. Det bruges traditionelt som en hukommelse og koncentrationshjælp. Kokosolie er en kilde til triglycerider med mellemkæde (MCT). MCT'er omdannes til ketoner, som virker som en energikilde til hjernen.  Godbidderne kan derfor have en positiv effekt på hundens hjerne. Brain Train er særligt velegnet til ældre hunde og til hunde, der har brug for en koncentration under f.eks. træning.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Indhold: Havre, ris, rug, kylling, olie & fedt, gærekstrakt, kokosolie, Ginko Biloba og rosmarinekstrakt.
Bemærkning Analyse: Råprotein 19% Råolie og -fedt 16% Råfibre 1,7% Råaske 4%
Smag Kylling
Størrelsesguide -
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér