+45 44 24 44 64

BUSTER ActivityMat opgave, Kræmmerhus (Niveau 1)

BUSTER ActivityMat opgave, Kræmmerhus (Niveau 1) VARENR. K274340
Musefælden er en opgave, hvor en stofklud, der kan sættes fast på BUSTER ActivityMat ved hjælp af elastikbåndet, der har en trykknap i hver ende.
BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.
Se video - KLIK HER
Pris
69,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 14 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Musefælden er en opgave, hvor en stofklud, der kan sættes fast på BUSTER ActivityMat ved hjælp af elastikbåndet, der har en trykknap i hver ende. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden. Den opgave er i sværhedsgrad 1, en rigtig god opgave for hunden at starte med.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Buster
Størrelse legetøj Kræmmerhus
Farve Gul/blå
Bemærkning Lad aldrig hunden være alene med aktivitetslegetøjet. Hunden må ikke tygge eller bide i aktivitetslegetøjet. Hold altid øje med hunden. Opbevar aktivitetstæppet i den medfølgende taske (leveres med startsættet), og læg den væk, når legetøjet ikke er i bru
Størrelsesguide
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér