+45 44 24 44 64

BUSTER ActivityMat opgave, Musefælde (Niveau 3)

BUSTER ActivityMat opgave, Musefælde (Niveau 3) VARENR. K274347
Musefælden er en opgave med 3 lommer. De små poser med “hale” kan lægges i de store lommer fra hver ende. Opgaven sættes fast på måtten ved hjælp af 4 trykknapper.
BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.
Se video - KLIK HER
Pris
69,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: Ikke på lagerBonus point Du optjener 14 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Musefælden er en opgave med 3 lommer. De små poser med “hale” kan lægges i de store lommer fra hver ende. Opgaven sættes fast på måtten ved hjælp af 4 trykknapper. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden. Den opgave er i sværhedsgrad 3, hunden bør være i stand til at løse opgaver på niveau 2 før den præsenteres for disse opgaver.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Buster
Størrelse legetøj Musefælde
Farve Rød
Bemærkning Lad aldrig hunden være alene med aktivitetslegetøjet. Hunden må ikke tygge eller bide i aktivitetslegetøjet. Hold altid øje med hunden. Opbevar aktivitetstæppet i den medfølgende taske (leveres med startsættet), og læg den væk, når legetøjet ikke er i bru
Størrelsesguide
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér