+45 44 24 44 64

BUSTER ActivityMat opgave, Pung m. 3 lommer (Niveau 2)

BUSTER ActivityMat opgave, Pung m. 3 lommer (Niveau 2) VARENR. K274344
Ekstra opgave til Buster aktivitets måtte,En sjov opgave til hunden, som er blevet dygtig til at løse opgaver

BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.
Se video - KLIK HER
Pris
69,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 14 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Ekstra opgave til Buster aktivitets måtte,En sjov opgave til hunden, som er blevet dygtig til at løse opgaver. Her er flere forskellige muligheder for at øge sværhedsgraden. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden. Den opgave er i sværhedsgrad 2, hunden bør være i stand til at løse opgaver på niveau 1 før den præsenteres for disse opgaver.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Buster
Størrelse legetøj Pung
Farve Rød
Bemærkning Lad aldrig hunden være alene med aktivitetslegetøjet. Hunden må ikke tygge eller bide i aktivitetslegetøjet. Hold altid øje med hunden. Opbevar aktivitetstæppet i den medfølgende taske (leveres med startsættet), og læg den væk, når legetøjet ikke er i bru
Størrelsesguide
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér