+45 44 24 44 64

BUSTER ActivityMat opgave, Pung (Niveau 1)

BUSTER ActivityMat opgave, Pung (Niveau 1) VARENR. K274343
Pungen med 1 lomme er en opgave til BUSTER ActivityMat med sværhedsgrad level 1.
Den kan anvendes på forskellige måder, som du kan se i videoen under billederne!
BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.
Se video - KLIK HER
Pris
69,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 14 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Sjov opgave, der passer til Buster aktivitets måtte, er en rigtig god begynder opgave. Opgaven kan fyldes med godbidder, dernæst foldes opgaven sammen og sættes fast på måtten. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden. Den opgave er i sværhedsgrad 1 og en rigtig god begynder opgave.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Buster
Størrelse legetøj Pung
Farve Grøn/gul
Bemærkning Lad aldrig hunden være alene med aktivitetslegetøjet. Hunden må ikke tygge eller bide i aktivitetslegetøjet. Hold altid øje med hunden. Opbevar aktivitetstæppet i den medfølgende taske (leveres med startsættet), og læg den væk, når legetøjet ikke er i bru
Størrelsesguide

Se anvendelse i video

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér