BUSTER ActivityMat opgave, Regnbue pung (Niveau 2)

På lager
VARENR
K274349
Regnbue pungen er en aflang opgave, hvor der er 4 lommer på tværs til godbidder. Opgaven foldes, “låses” med velcro og sættes fast på måtten ved hjælp af 3 trykknapper. Hunden skal folde opgaven helt ud for at finde en godbid. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.
Log ind og optjen 3,45 point Opret en konto og optjen 3,45 point i bonus ved køb af produktet
69,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet
Regnbue pungen er en aflang opgave, hvor der er 4 lommer på tværs til godbidder. Opgaven foldes, “låses” med velcro og sættes fast på måtten ved hjælp af 3 trykknapper. Hunden skal folde opgaven helt ud for at finde en godbid. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden. Den opgave er i sværhedsgrad 2, hunden bør være i stand til at løse opgaver på niveau 1 før den præsenteres for disse opgaver.
Specifikation
Size Guide Link Se video - KLIK HER
Producent Buster
Vælg Størrelse Regnbue pung
Farve Gul
Bemærkning Lad aldrig hunden være alene med aktivitetslegetøjet. Hunden må ikke tygge eller bide i aktivitetslegetøjet. Hold altid øje med hunden. Opbevar aktivitetstæppet i den medfølgende taske (leveres med startsættet), og læg den væk, når legetøjet ikke er i bru
Størrelsesguide
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:BUSTER ActivityMat opgave, Regnbue pung (Niveau 2)
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.