BUSTER ActivityMat opgave, Tophat (Niveau 3)

IKKE PÅ LAGER
VARENR
K274341
Sjov opgave, der passer til Buster aktivitets måtte. er din hund blevet rigtig dygtig til at løse opgaver er denne opgave lige sagen. Opgaven har 8 lommer, der kan fyldes med godbidder, dernæst foldes opgaven sammen og sættes fast på måtten. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.
Log ind og optjen 3,45 point Opret en konto og optjen 3,45 point i bonus ved køb af produktet
69,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet
Sjov opgave, der passer til Buster aktivitets måtte. er din hund blevet rigtig dygtig til at løse opgaver er denne opgave lige sagen. Opgaven har 8 lommer, der kan fyldes med godbidder, dernæst foldes opgaven sammen og sættes fast på måtten. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden. Den opgave er i sværhedsgrad 3, hunden bør være i stand til at løse opgaver på niveau 2 før den præsenteres for disse opgaver.
Specifikation
Size Guide Link Se video - KLIK HER
Producent Buster
Vælg Størrelse Top hat
Farve Grøn/gul
Bemærkning Lad aldrig hunden være alene med aktivitetslegetøjet. Hunden må ikke tygge eller bide i aktivitetslegetøjet. Hold altid øje med hunden. Opbevar aktivitetstæppet i den medfølgende taske (leveres med startsættet), og læg den væk, når legetøjet ikke er i bru
Størrelsesguide
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:BUSTER ActivityMat opgave, Tophat (Niveau 3)
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.