+45 44 24 44 64

BUSTER Crunch Ball, small isblå

BUSTER Crunch Ball, small isblå VARENR. K276530
Buster Crunch ball er en super bold til små og mellemstore hunde - den har bare det hele ! Bolden knitrer og knaser fra plastikken inden i bolden, mens det holdbare TPR gummi rundt om gør bolden holdbar og blød:
Bolden flyder på vandet, så den er perfekt til en strandtur. Alternativt brug de små huller i bolden til godbidder for at gøre den ekstra sjov og underholdende.
Pris
34,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 7 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Buster Crunch ball er en super bold til små og mellemstore hunde - den har bare det hele ! Bolden knitrer og knaser fra plastikken inden i bolden, mens det holdbare TPR gummi rundt om gør bolden holdbar og blød: Bolden flyder på vandet, så den er perfekt til en strandtur. Alternativt brug de små huller i bolden til godbidder for at gøre den ekstra sjov og underholdende.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Buster
Størrelse legetøj Ø:6 cm
Farve Blå
Bemærkning OBS: Bør kun anvendes under opsyn. Fjern al emballage. Fjern straks legetøjet, hvis det er ødelagt. Ikke egnet til børn.
Størrelsesguide -
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér