+45 44 24 44 64

Buster Treat Ball - hundelegetøj

Buster Treat Ball - hundelegetøj VARENR. K274401
Buster Treat Ball er en aktivitetsbold, som kan bruges til hundens tørfoder eller lækre godbidder. Når du introducerer Treat Ball skal du tage indsatsen ud og åbne lemmen i bunden. Dette gør at godbidderne har meget nemt ved at komme ud og hunden finder ud af at dette er formålet. Efterhånden kan du lukke lemmen i bunden. Indsatse er justerbar i sværhedsgrad, idet du kan dreje den fra Min. til max. alt efter hvor meget foder der skal komme ud. Treat bolden har en diameter på 11 cm
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
99,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 20 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Buster Treat Ball er en aktivitetsbold, som kan bruges til hundens tørfoder eller lækre godbidder. Når du introducerer Treat Ball skal du tage indsatsen ud og åbne lemmen i bunden.

Dette gør at godbidderne har meget nemt ved at komme ud og hunden finder ud af at dette er formålet. Efterhånden kan du lukke lemmen i bunden. Indsatse er justerbar i sværhedsgrad, idet du kan dreje den fra Min. til max. alt efter hvor meget foder der skal komme ud.

Treat bolden har en diameter på 11 cm

Yderligere information

Yderligere information

Producent Buster
Størrelse legetøj Ø:11 cm
Farve Rød
Bemærkning OBS: Bør kun anvendes under opsyn. Fjern al emballage. Fjern straks legetøjet, hvis det er ødelagt. Ikke egnet til børn.
Størrelsesguide Treat bolden måler 11 cm diameter
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér