PUPPY DEVELOPMENT hundegodbidder, 125g

IKKE PÅ LAGER
VARENR
Q130002
Pooch & Mutt Puppy Development godbidder er rigtig gode til hvalpe og unge hunde. De har et lavt kalorieindhold, er velsmagende, små og lækre. Godbidderne indeholder kylling, hørfrø og cikorie. Hørfrø er en kilde til omega 3, som har en positiv effekt på hvalpens hurtige udvikling af hjernen. Kylling giver den gode smag, og cikorie kan have en positiv effekt på hvalpens ofte sensitive fordøjelsessystem. Puppy Development er velegnet til hvalpe af alle racer. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.
Log ind og optjen 1,65 point Opret en konto og optjen 1,65 point i bonus ved køb af produktet
33,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Pooch & Mutt Puppy Development godbidder er rigtig gode til hvalpe og unge hunde. De har et lavt kalorieindhold, er små og lækre. Godbidderne indeholder kylling, hørfrø og cikorie. Hørfrø er en kilde til omega 3, som har en positiv effekt på hvalpens hurtige udvikling af hjernen. Kylling giver den gode smag, og cikorie kan have en positiv effekt på hvalpens ofte sensitive fordøjelsessystem.
Puppy Development er velegnet til hvalpe af alle racer.

Pooch & Mutt godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv.  De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndlavet godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

 

 
Specifikation
Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Indhold: Havre, ris, rug, kylling, olie og fedt, gærekstrakt, hørfrø, blandede urter, cikorie, rosmarinekstrakt
Bemærkning Analyse: Råprotein 19% Råolie og -fedt 16% Råfibre 1,7% Råaske 4%
Smag Kylling
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:PUPPY DEVELOPMENT hundegodbidder, 125g
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.