+45 44 24 44 64

Calming Crunchies hundegodbidder, 80g

Calming Crunchies hundegodbidder, 80g VARENR. Q130008
Calming Crunchies hundegodbidder er en super lækker godbid, der både er velsmagende samtidig med den er kalorie fattig og kornfri - den perfekte godbid til din hund. Calming Crunchies indeholder kamille der er kendt som beroligende og afslappende middel - brug godbidderne inden sengetid, i stressede situationer, eller bare som forkælelse. Pakken indeholder 30 godbidder, formet som et kødben.
Pris
25,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 5 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Calming Crunchies hundegodbidder er en super lækker godbid, der både er velsmagende samtidig med den er kalorie fattig og kornfri - den perfekte godbid til din hund. Calming Crunchies indeholder kamille der er kendt som beroligende og afslappende middel - brug godbidderne inden sengetid, i stressede situationer, eller bare som forkælelse.

Pakken indeholder 30 godbidder formet som et kødben. Hver godbid er ca. 2 cm lang, men kan nemt knækkes i mindre stykker.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pooch&Mutt
Vægt 80g
Materiale Calming Crunchies indeholder 75% britisk andekød, kamille, lavendel, præbiotika, b-viatmin og L-tryptophan.
Bemærkning Protein 35%, råolie og fedt: 23%, Råfiber 2.5%, Råaske 9.5%, Omega 6 4.02%, Omega 3 O.19%
Smag And
Størrelsesguide -
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér