CATRINE Catmosphere Aktivitetsbold

På lager
VARENR
K27451x
CATRINE Catmosphere er aktivitetslegtøj til katte, der stimulerer katten mentalt, så den får naturligt afløb for sin energi.
Fra 99,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product
CATRINE Catmosphere er aktivitetslegtøj til katte, der stimulerer katten mentalt, så den får naturligt afløb for sin energi. Catmosphere – unikt kvalitetslegetøj til din kat Dispenserbolden er perfekt underholdning til den nysgerrige og legesyge kat - især når den er alene hjemme. Derved reduceres lysten til at fordrive tiden med at kradse eller bide i dine møbler.
Specifikation
Size Guide Link Yderligere information
Vælg Størrelse Ø:10 cm
Bemærkning Forkæl dit kæledyr med Catmosphere i en af to farvekombinationer: røgfarvet/magenta og transparent/sort.
Størrelsesguide Hvad gør Catmosphere for din kat? Catmosphere er en unik dispenserbold, der kan fyldes med foder og godbidder. Boldens form og dens særlige konstruktion gør, at bolden triller i uforudsigelige bevægelser, hvilket stimulerer kattens nysgerrighed på en intelligent og naturlig måde. Din kat vil elske denne leg og være optaget i timevis, da den løbende bliver belønnet med en godbid. Hvordan fungerer Catmosphere? I kuglen på Catmosphere sidder en indsats, der kan skrues af. Kuglen fyldes med godbidder eller foder inden brug, hvorefter indsatsen påsættes igen. Når katten triller bolden hen over gulvet, vil godbidderne falde ud som belønning. Catmosphere findes i to farvekombinator, hvor kuglen enten er lavet af røgfarvet eller transparent plastik. Indholdet i kuglen kan derfor både ses og lugtes, hvilket yderligere stimulerer kattens instinkter. Når katten ikke vil lege med bolden mere, er den nem at skille ad og vaske af. Kan Catmosphere også anvendes af andre dyr? Catmosphere er som nævnt lanceret til katte, men er også velegnet til mindre hunde. Bolden er tung i bunden, hvilket betyder at man skal gøre en ekstra indsats for, at bolden triller. Derfor vil dispenserbolden også give udfordringer til en mindre hund.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:CATRINE Catmosphere Aktivitetsbold
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.