+45 44 24 44 64

Chubbie Buddy Pingvin

Chubbie Buddy Pingvin VARENR. 167832
Chubbie er ekstra holdbart hundelegetøj fra Hugglehounds til hunde. Chubbie er i blødt og lækkert fløjl, har 5 squeakers.
Yderligere information
Pris
114,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

114,00 DKK

Bonus point Du optjener 23 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Chubbie er ekstra holdbart hundelegetøj fra Hugglehounds til hunde. Chubbie er i blødt og lækkert fløjl, har 5 squeakers. Én pivepude i hvert ben og én i hver arm. Derudover en større i maven som har en dybere og mere hyggelig lyd. Alle Detaljer er broderet på. Hvert stykke legetøj har Tuffut Technology ® på bagsiden.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Hugglehounds
Farve Rød
Bemærkning Kan maskinvaskes.
Størrelsesguide Tuffut Teknologi 3-trins, patent anmeldt proces der leverer kæledyrs branchens stærkeste tøjdyr. Ekstra beskyttelse og samtidig bevares let vægten. Ingen udvendige sømme. Alle detaljer (øjne, prikker osv.) er broderet på. Hver legetøjet er testet med en metaldetektor efter fremstillingen for at være sikker på, at der ikke er nåle eller andet metal i legetøjet. Alle stoffer er testet for at sikre ingen skadelige kemikalier anvendes.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér