+45 44 24 44 64

Cur1 hund - pleje mod flåter, lopper og myg

Cur1 hund - pleje mod flåter, lopper og myg VARENR. 25ve15
Hverdagens usynlige skjold til hundens hud og pels.
Komplet pleje og beskyttelse af hud og pels, fra øre til hov/pote... - hele året!
De unikke formler i Cur1 til hund består udelukkende af naturlige ingredienser, som i deres helhed beskytter din hund mod parasitternes irriterende angreb, og samtidig giver Cur1 huden og pelsen optimal pleje og beskyttelse i hverdagen.
Vejledning
Pris
98,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 20 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Hverdagens usynlige skjold til hundens hud og pels. Komplet pleje og beskyttelse af hud og pels, fra øre til hov/pote... - hele året! 95% af lopperne og flåterne befinder sig faktisk IKKE på vores dyr, men derimod i omgivelserne. Selvom altså blot 5% angriber din hund eller kat, kan de være årsag til en lang række problemer for dit kæledyr. De unikke formler i Cur1 til hund består udelukkende af naturlige ingredienser, som i deres helhed beskytter din hund mod parasitternes irriterende angreb, og samtidig giver Cur1 huden og pelsen optimal pleje og beskyttelse i hverdagen.
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse m.m -
Producent VetCur
Størrelsesguide

Ryst flasken grundigt. Spray et tyndt lag direkte på pelsen eller massér Cur1 ind på pelsfrie/bare områder. Cur1 anvendes på hele hunden, undgå dog kontakt med øjnene, da olierne kan irritere dem. Brug produktet dagligt.

Ingredienser

Planteekstrakt på vandbasis bestående af: Kaffe, aloe vera, loppeurt, serenoapalme, Ol. Verbena sp., Ol. Lavendula sp., Ol. Geranium sp., Ol. Petroselinum sp.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér