+45 44 24 44 64

Cykelhjelm til hunde

Cykelhjelm til hunde VARENR. 23ca02
Denne hjelm til hunde er er ny og unikt tilbehør for din hunds sikkerhed. Beskytter din hunds hoved, når man kører på en cykel , en motorcykel , når du rejser og under dine udendørs aktiviteter med dit kæledyr. Hjelmen sidder bedst på hunde som ikke har opretstående ører.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
119,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

119,00 DKK

Bonus point Du optjener 24 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Denne hjelm til hunde er er ny og unikt tilbehør for din hunds sikkerhed. Beskytter din hunds hoved, når man kører på en cykel , en motorcykel , når du rejser og under dine udendørs aktiviteter med dit kæledyr . Den er forsynet med en blød polstring indeni og med justerbar hagerem for korrekt pasform og hundens komfort.

Fås i 3 forskellige størrelser. For at finde den rigtige størrelse skal du måle diameteren på din hunde hoved, mål oppefra rundt, fra øre til øre.

ikke egnet til hunde med brede nakker som bulldog, mops etc.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Camon
Bemærkning -
Størrelsesguide

Small - Ø 10 cm Medium - Ø 12,5 cm Large - Ø 15 cm

For at finde den rette størrelse skal du måle din hunds hoved, mål oppefra rundt om hovedet fra øre til øre. Hjemlen sidder bedst på hunde, der ikke har opretstående ører.

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér