Webshoppen er åben 24/7 og alle online ordrer sendes som normalt.
læs mere

Dog Worker, komposit fra Nina Ottoson

IKKE PÅ LAGER
VARENR
K274255
Dog Worker er et et nyt og super sjovt hundespil fra Nina Ottosson. Hundespillet er udviklet til de virkelig aktive og / eller intelligente hunde. Sværhedsgrad kan øges fra fra 1 til 3, så alle hunde, der elsker spil & udfordringer kan få glæde af dette spil.
Log ind og optjen 16,45 point Opret en konto og optjen 16,45 point i bonus ved køb af produktet
329,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Sådan spilles spillet:

1. Lad hunden se, når du skjuler godbidder under blokkene. Start med at lægge godbidder under alle blokke både dem, der glider og dem, der kan løftes samt alle rum under den roterende skive.

2. Start med at skjule godbidder under en af blokkene ved siden af den roterende skive, så hunden kan se / forstå, hvordan den skal få fat i guffet. Når du kan se at hunden forstår, hvordan blokkene skal flyttes med poter eller munden, kan du begynde at fylde alle hullerne ud. Den roterende skive "låser" blokkene fast indtil skriven bliver skubbet på plads og blokken er fri så hunden kan løfte den og derved få fat i guffet. Hunden skal regne ud, hvordan den får skubbet den roterende skive på plads og kommer derved til at arbejde hårdere for at få fat i guffet. Hvilket er sjovere for hunde, der hurtigt regner spil ud.

3. Når hunden har regnet spillet ud og fundet ud af, hvordan den roterende skive virker, gemmer du godbidderne uden at vise din hund, hvor mange du skjuler eller i hvilke rum / under hvilke blokke du skjule dem. 

Ideen med DogWorker
Din hund skal bruge næsen eller poterne til at få fat i godbidderne og selvfølgelig, at du og din hund får en hyggelig og sjov tid sammen, hvor du underviser og din hund observerer, lytter og lærer.

Tips.
Forsøger hunden at bide eller tygge DogWorker, lægger du din hånd på den og stopper spillet. Når hunden er faldet til ro igen, siger du din start kommando og lader hunden prøve igen. Hvis hunden gentagne gange ønsker at bide eller tygge spillet, så prøv at lære / vise den at arbejde med sine poter. Hvis hunden forsøger at kaste sig over spillet og slår overdrevent med sine poter, kan du prøve at lære den at arbejde med snuden ved at sætte spillet på en stol / taburet, der har den rette højde til din hunds størrelse.

Husk:
Hunden bør ikke lege alene med spillet eller tygge på klodserne, da den sluge delene ved et uheld.
Brug altid DogWorker sammen med din hund og efterlad aldrig hunden uden opsyn, når spillet er fremme. 

Sværhedsgrad: 1-3.

Tip: Gå på youtube.com og se Dog Worker i brug. Skriv / kopier fx. Nina Ottosson Dog Worker i søgefeltet

Specifikation
Size Guide Link Yderligere information
Producent Nina Ottosson
Vælg Størrelse en str.
Farve Lysebrun
Bemærkning Lad ikke hunden bide/tygge i Dog Smart. Leg med Dog Smart sammen med hunden. Efterlad ikke hunden alene med Dog Smart uden opsyn.
Størrelsesguide

Hunden kan ikke vælte klodserne med poten, så der skal tænkes lidt. Hver hund finder sin egen metode til at finde godbidderne. Hvad vil din hund gøre?

Dog Smart er også god til at indlære duftgenkendelse. Lær din hund f.eks. kun at markere på de klodser, der er oregano under. Sjov og intelligent aktivering af din hund.

Med Dog Smart er det meningen at du og din hund skal have en behagelig og givende tid sammen. Du viser, hvordan man spiller - din hund ser, lytter og lærer og I får det sjovt sammen!

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Dog Worker, komposit fra Nina Ottoson
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.