+45 44 24 44 64

Drikkeflaske m.skål

Drikkeflaske m.skål VARENR. 125022

Frisk vand til din hund på turen. Praktisk drikkeflaske med indbygget vandskål. Drikkedunken er let at bruge, så din hund kan få slukket sin tørst når som helst. Ingen spild og ingen lækager. Mindsker risikoen for skadelige bakterier. Patenteret automatisk ventil. Til hunde i alle aldre.

Størrelse
Pris
39,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

39,00 DKK

Bonus point Du optjener 8 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Frisk vand til din hund på turen.

Praktisk drikkeflaske med indbygget vandskål. Drikkedunken er let at bruge, så din hund kan få slukket sin tørst når som helst.

Ingen spild og ingen lækager. Mindsker risikoen for skadelige bakterier. Patenteret automatisk ventil. Til hunde i alle aldre. Indhold: 500 ml

Easy Drink drikkeflaske er holdbar og nem at bruge. Den er en kombination af vandflaske og vandskål, som vikles om flasken, så de bliver til en enkelt, kompakt og praktisk enhed. Den har også en snor så den kan sættes i fx bæltet.

Med drikkeflasken kan du give din hund frisk forsyning af vand når som helst. Du folder blot vandskålen ud og klemmer flasken, så fyldes skålen med vand. Slip greb om flasken for at afbryde vandstrømmen med den patenterede automatiske ventil.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse en str.
Producent 4hotdogs.com
Materiale Plastik
Pleje -
Størrelsesguide Flasken kan indeholde 500 ml vand.
Længde: 26cm
Ø: ca. 6,5cm

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér