Gør et kup i vores outlet - KLIK HER

Se månedens tilbud - KLIK HER

Click and collect - vi har åbent for afhentning tirsdag-fredag 9-15

Drikkeflaske m.skål

På lager
VARENR
125022

Frisk vand til din hund på turen. Praktisk drikkeflaske med indbygget vandskål. Drikkedunken er let at bruge, så din hund kan få slukket sin tørst når som helst. Ingen spild og ingen lækager. Mindsker risikoen for skadelige bakterier. Patenteret automatisk ventil. Til hunde i alle aldre.

Fra 45,00DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Frisk vand til din hund på turen.

Praktisk drikkeflaske med indbygget vandskål. Drikkedunken er let at bruge, så din hund kan få slukket sin tørst når som helst.

Ingen spild og ingen lækager. Mindsker risikoen for skadelige bakterier. Patenteret automatisk ventil. Til hunde i alle aldre. Indhold: 500 ml

Easy Drink drikkeflaske er holdbar og nem at bruge. Den er en kombination af vandflaske og vandskål, som vikles om flasken, så de bliver til en enkelt, kompakt og praktisk enhed. Den har også en snor så den kan sættes i fx bæltet.

Med drikkeflasken kan du give din hund frisk forsyning af vand når som helst. Du folder blot vandskålen ud og klemmer flasken, så fyldes skålen med vand. Slip greb om flasken for at afbryde vandstrømmen med den patenterede automatiske ventil.

Specifikation
Size Guide Link Størrelse
Størrelse en str.
Producent 4hotdogs.com
Materiale Plastik
Størrelsesguide Flasken kan indeholde 500 ml vand.
Længde: 26cm
Ø: ca. 6,5cm

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Drikkeflaske m.skål
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.