Eye Envy Startsæt mod misfarvning - hund

På lager
VARENR
25ee10
Eye Envy er det mest effektive og sikre produkt til at helbrede løbende tårestriber på din hund på markedet i dag.
Log ind og optjen 13,95 point Opret en konto og optjen 13,95 point i bonus ved køb af produktet
279,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Et natur produkt til at fjerne tårestriber og misfavninger

Eye Envy er det mest effektive og sikre produkt til at helbrede løbende tårestriber på din hund på markedet i dag. Eye Envy fjerner tårestriber og misfarvninger effektivt, sikkert og blidt.

Eye Envy er en øjenbehandlingsløsning, der er ikke-irriterende, og det er bevist, at Eye Envy forhindre øjnene løber. En nem metode til at fjerne tårestriber som dit kæledyr vil værdsætte. Eye Envy er det ultimative produkt til at fjerne og forebygge tårestriber til udvortes brug. Dette sikre ikke-irriterende og effektive rengøringsmiddel og skønhedsprodukt fjerner grimme pletter og hæmmer mørk klattende produktion. Eye Envy kan også bruges på hvalpe. Eye Envy er IKKE et blegemiddel.

Bemærk: Eye Envy indeholder ikke blegemiddel, peroxid, majsstivelse, eller steroider. Eye Envy Pudder er IKKE make-up. Pulveret hjælper med at holde området tørt, afvise tårer og er antibakterielt.

Indhold
Start pakken indeholder alle de nødvendige produkter til rense- og skønhedskuren. Sættet indeholder: 59 ml flaske med Eye Envy Tonique, 14 g krukke med Eye Envy Pudder og en krukke Eye Envy vatpuder, som anvendes til at påføre produkterne med. Sættet er pakket i en stofpose. Udførlig brugsanvisning på engelsk medfølger.

Specifikation
Size Guide Link Vejledning
Producent Eye Envy
Størrelsesguide

Eye Envy er en øjenbehandlingsløsning, der er ikke-irriterende, og det er bevist, at Eye Envy forhindrer at øjnene løber. En nem metode til at fjerne tårestriber som dit kæledyr vil værdsætte. Eye Envy er det ultimative produkt til at fjerne og forebygge tårestriber til udvortes brug. Dette sikre ikke-irriterende og effektive rengøringsmiddel og skønhedsprodukt fjerner grimme pletter og hæmmer mørk klattende produktion. Eye Envy kan også bruges på hvalpe. Eye Envy er IKKE et blegemiddel.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Eye Envy Startsæt mod misfarvning - hund
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.