Webshoppen er åben 24/7 og alle online ordrer sendes som normalt.

Se månedens tilbud - KLIK HER

Click and collect - vi har åbent for afhentning tirsdag-fredag 9-15

EyeEnvy tonique mod tårestrib/misfar.KAT

På lager
VARENR
25ee15
Eye Envy Tonique anvendes udvendigt til sikkert, ikke-irriterende og effektivt at rense og fjerne tårestriber, misfarvninger og hæmme produktionen af mørke pletter
Fra
Log ind og optjen 6,50 point Opret en konto og optjen 6,50 point i bonus ved køb af produktet
130,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Eye Envy Tonique anvendes udvendigt til sikkert, ikke-irriterende og effektivt at rense og fjerne tårestriber, misfarvninger og hæmme produktionen af mørke pletter. Anbefales til hvide og lyse racer.

Eye Envy er det mest effektive og sikre produkt til at helbrede løbende tårestriber på din kat på markedet i dag. Eye Envy fjerner tårestriber og misfarvninger effektivt, sikkert og blidt.

Beskrivelse

Eye Envy er en øjenbehandlingsløsning, der er ikke-irriterende og det er bevidst at Eye Envy forhindre at øjnene løber. En nem metode til at fjerne tårestriber dit kæledyr vil værdsætte. Eye Envy er det ultimative produkt til at fjerne og forebygge tårestriber til udvortes brug. Dette sikre - ikke-irriterende og effektive rengøringsmiddel og skønhedsprodukt fjerner grimme pletter og hæmmer mørk klattende produktion. Eye Envy kan også bruges på killinger.

Bemærk: Når behandlingen starter første gang, anbefales det kraftigt at bruge både Eye Envy Tonique og Pudder sammen, så får du det maksimale resultat.

59 ml er perfekt til 1 kat. 118 ml er til hjem med mere end en kat.

Specifikation
Size Guide Link Beskrivelse
Producent Eye Envy
Størrelsesguide Eye Envy er en øjenbehandlingsløsning, der er ikke-irriterende og det er bevidst at Eye Envy forhindre at øjnene løber. En nem metode til at fjerne tårestriber dit kæledyr vil værdsætte. Eye Envy er det ultimative produkt til at fjerne og forebygge tårestriber til udvortes brug. Dette sikre - ikke-irriterende og effektive rengøringsmiddel og skønhedsprodukt fjerner grimme pletter og hæmmer mørk klattende produktion. Eye Envy kan også bruges på killinger.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:EyeEnvy tonique mod tårestrib/misfar.KAT
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.