FRESH BREATH hundegodbidder, 125g

IKKE PÅ LAGER
VARENR
Q130001
Pooch & Mutt FRESH BREATH godbidder er velsmagende samtidig med, at de kan afhjælpe dårlig ånde og fordøjelsesbesvær. De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder kylling , persille, cikorie, yucca og indeholder ikke gluten, salt eller sukker. Fresh Breath kan bruges til alle hunde.
33,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

FRESH BREATH hundegodbidder er produceret med omtanke for miljøet, de har et lavt kalorieindhold og så smager de bare godt, din hund vil elske dem.

De indeholder kylling, persille, pebermynteolie og cikorie. Persille er en kilde til klorofyl, som fjerner lugt. Pebermynte giver ikke blot ånde en frisk duft, det kan også hjælpe fordøjelsen. Som oftes er dårlig fordøjelse er ofte en årsag til dårlig ånde. Cikorie er et naturligt middel, som kan afhjælpe problemer i fordøjelsessystemet. 

Din hund får samtidigt renset tænderne mekanisk, når de tygger.

Pooch & Mutt godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv.  De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Specifikation
Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Havre, ris, rug, kylling, olie og fedt, pebermynteolie, persille, cikorie, yucca, rosmarin ekstrakt 125 gr.
Bemærkning Analyse: Råprotein 12,5% Råolie og -fedt 13.5% Råfibre 1,5% Råaske 3%
Smag Kylling
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:FRESH BREATH hundegodbidder, 125g
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.