Hundegitter til nakkestøtter - kan lægges ned

På lager
VARENR
234612-os-B1
Smart og enkel løsning på "hund på forsædet" problemet. Med dette gitter er det let at holde din hund bagi uden store investeringer og værktøj.
Log ind og optjen 28,95 point Opret en konto og optjen 28,95 point i bonus ved køb af produktet
579,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Smart og enkel løsning på "hund på forsædet" problemet. Med dette gitter er det let at holde din hund bagi uden store investeringer og værktøj. Gitteret passer i de fleste biler og sættes fast på nakkestøtterne. Når det ikke bruges, vendes det ganske enkelt ned og hverken synes eller fylder. En sikker, nem og billig måde at have hund med i bilen på.

Bredde kan reguleres fra 80 - 142 cm. Højden er 38 cm. Fra nederste til øverste tværstang er 35 cm. De to øverste tværstænger kan reguleres i afstand. De 3 nederste tværstænger har mellemrum på ca 5,5 cm i mellem hver tværstang.

O.B.S. Egner sig ikke til gul-plade biler med fast adskillelse mellem fører og varerum og ej heller til modellerne: Ford Ka Hyundai I30

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Walky
Størrelse m.m Sort
Bemærkning O.B.S. Egner sig ikke til gul-plade biler med fast adskillelse mellem fører og varerum og ej heller til modellerne: Ford Ka Hyundai I30
Størrelsesguide

Bredde kan reguleres fra 82 - 141 cm.

Højden kan reguleres fra 28-36 cm

Fra nederste til øverste tværstang er 35 cm. De to øverste tværstænger kan reguleres i afstand. De 3 nederste tværstænger har mellemrum på ca 5,5 cm i mellem hver tværstang.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hundegitter til nakkestøtter - kan lægges ned
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.