Gør et kup i vores outlet - KLIK HER

Se månedens tilbud - KLIK HER

Click and collect - vi har åbent for afhentning tirsdag-fredag 9-15

GLS Retur label.

På lager
VARENR
9996

Ønsker du at returnere en vare til 4hotdogs.com kan du her bestille en billig retur label. Gælder kun inden for Danmarks grænser. Når du har bestilt en returlabel, vil vi sende en label på mail til dig som du selv skal printe. Du modtager E-mailen på den mail du opgav ved den oprindelige bestilling.

Bemærk returlabel sendes kun ud på hverdage imellem 8-16, bestiller du i weekenden, vil du altså modtage en E-mail den næstkommende hverdag. 

Print labelen og aflever pakken hos en GLS pakkeshop - nemt og sikkert. Se betingelser under billedet.

39,00DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Ønsker du at returnere en vare til 4hotdogs.com kan du her bestille en billig retur label. Gælder kun inden for Danmarks grænser. Når du har bestilt en returlabel, vil vi sende en label til dig som du selv skal printe - Bemærk returlabel sendes kun ud på hverdage imellem 8-16, bestiller du i weekenden, vil du altså modtage en E-mail den næstkommende hverdag. Print labelen og aflever pakken hos en GLS pakkeshop - nemt og sikkert.

Fortrydelse
Hos 4hotdogs.com har du altid 14 dages fortrydelses- og returret på dit køb. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på telefon 4424 4464 eller mail til info@4hotdogs.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

Bytte
Ønsker du at bytte produktet til en anden størrelse eller til et helt andet produkt, bedes du skrive dette tydeligt på en "Bytte- og returseddel" vedlægge den i pakken sammen med dine returvarer. Ellers kan vi ikke bytte dine varer. Skal du have penge retur, tilbageføres disse via din tidligere kreditkort transaktion. Vi har således ikke brug for dit kontonummer. Har du derimod betalt dit oprindelige køb via forudbetaling til bank, skal kontonummer oplyses på ”Bytte- og retursedlen”. Ønsker du en vare som er dyrere end det du oprindeligt har betalt kontakter vi dig med henblik på en aftale omkring betaling af differencen.

HUSK:
Varen skal altid sendes retur i original emballage.
Du er ansvarlig for at emballere varen ordentligt.
Vedlæg kopi af faktura, bytte- eller fortrydelses formular og giv tydelig besked om du ønsker penge retur, ombytning eller lignende.
Returpakken skal sendes direkte til 4hotdogs.com


Når pakken er retur hos os, refunderer vi dig din betaling og sender en bekræftelse pr. E-mail.

Bemærk graverede navneskilte og special bestillinger ikke kan fortrydes eller returneres.

 

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:GLS Retur label.
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.