+45 44 24 44 64

GourMix Classic hundefoder 2x4 kg refill

GourMix Classic hundefoder 2x4 kg refill VARENR. 29ve11
Gourmix hundefoder er et meget allergi venligt hundefoder, som indholder råvarer af aller bedste kvalitet og helst også økologisk, hvis det kan lade sig gøre. Gourmix er et kornfrit hundefoder, som derfor er fri for lagermider. GourMix er delt op i en morgen- og aften blanding, for at tage hensyn til hundens liv blandt os mennesker.

Fodringsvejledning
Pris
399,00 DKK
  • Køb 2 for 359,00 DKK pr. stk. og spar 11%
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 80 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Refil GourMix 1 pose med 4kg MorgenMix og 1 pose med 4kg AftenMix. GourMix et kornfrit fuldfoder til hvalpe, voksen og senior hunde. Gourmix hundefoder er et meget allergi venligt hundefoder, som indholder råvarer af aller bedste kvalitet og helst også økologisk, hvis det kan lade sig gøre. Gourmix er et kornfrit hundefoder, som derfor er fri for lagermider. GourMix er delt op i en morgen- og aften blanding, for at tage hensyn til hundens liv blandt os mennesker.

GourMix er intet mindre end, en verdensnyhed i hundefodring. Ved at gøre op med myten om, at et fuldfoder bestående af en blanding af fodermidler tilsat vitaminer og mineraler, er det foder din hund skal leve af, er det lykkedes at skræddersy og sammensætte GourMix, så foderet efterligner din hunds naturlige levevis og biologiske behov. ...derfor er GourMix sammensat af hele to separate blandinger i én pakke. Opdelingen i et morgen- og aftensmåltid sikrer, at din hunds naturlige spiseadfærd og fysiologiske behov efterlignes og samtidig kan yde optimalt når du har brug for det. ...derfor indeholder GourMix også to unikke blandinger af tørrede planter, bær, bark, frugter, blomster, rødder, nødder og spirer, skræddersyet til hvert måltid. Derved får din hund en naturlig afbalanceret ernæring, til gavn for helbred og livskvalitet. … derfor arbejder vi på at skaffe alle ingredienserne til GourMix af økologisk oprindelse.

Ved at bruge GourMix gavner du miljøet, dyrevelfærden og ikke mindst din hunds helbred. … derfor koldpresses de naturlige, friske råvarer til deres endelige form, inden de skånsomt tørres og påfyldes emballagen. GourMix fremstilles i Danmark.

Yderligere information

Yderligere information

Producent VetCur
Vægt 8kg
Materiale Majs (økologisk), soja (økologisk), kylling, fisk, gær, hørfrø, sojaolie, 15 udvalgte tørrede planter*, vitaminer, mineraler. Tilsat: Naturlige E-vitaminer (d-mix tocopherol), rosmarin og citronsyre. *Planter i AftenMix kan f.eks. nævnes: Artiskok, solbær
Bemærkning Indhold/kg. Råprotein 19% Råfedt 16% Træstof 3,9% Råaske 5% Vand 9% Calcium 4,5 g Fosfor 6,5 g Natrium 2,0 g Omega-3 fedtsyrer 8,8 g Omega-6 fedtsyrer 38,8 g Energifordeling Fedt 35,1 % Kulhydrat 46,2 % Protein 18,7 %
Hundetyper Voksen, Allergi, Kræsen, Vægt 1-10 kg, Vægt 11-30 kg, Vægt 31-50 kg, Vægt +50 kg
Størrelsesguide

0-8 kg = 25 g - 90 g
8-15 kg = 90 g - 162 g
15-45 kg = 162 g - 300 g >

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér