+45 44 24 44 64

GourMix hundefoder m.kallun, 400g dåse

GourMix hundefoder m.kallun, 400g dåse VARENR. 29ve15
GourMix Luksusmenu m.kallun, er fuldfoder til hunde på dåse. Foderet er fremstillet af de bedste råvarer, det indeholder kød, vitaminer og mineraler.

Er du i tvivl om størrelsen?
Pris
25,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 5 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

GourMix  Luksusmenu m.kallun, er fuldfoder til hunde på dåse. Foderet er fremstillet af de bedste råvarer, det indeholder  kød, vitaminer og mineraler. Foderet indeholder friske råvarer, der bliver skånsomt forarbejdet, så alle gode næringsstoffer bevares og produktet får optimal holdbarhed. Råt kød indeholder en del væske (ca. 80%) og da det er kød og intet andet der er i dåsen, vil du se denne angivet som vand i deklarationen.

Yderligere information

Yderligere information

Producent VetCur
Vægt 400g
Materiale Kød, indmad, kødbiprodukter (heraf min. 20% kallun), vitaminer og mineraler .
Bemærkning Råprotein/protein/Rohprotein 10% Råfedt/fat/Rohfett 9% Råaske/ash/Rohasche 2% Råfibre/dietary fibre/Rohfaser 0,3% Vand/moisture/Feuchtigkeit 78%. Vitamin A: 2000 i.E/kg Vitamin D3: 200 i.E/kg Vitamin E: 25 mg/kg
Hundetyper Voksen, Senior, Allergi, Kastrereret, Kløe, Kræsen, Mat pels, Meget aktiv, Overvægtig, Steriliseret, Undervægtig, Vægt 1-10 kg, Vægt 11-30 kg, Vægt 31-50 kg, Vægt +50 kg
Størrelsesguide Fodres der udelukkende med GourMix Luksusmenu fuldfoder skal en hund der vejer 20 kg. have ca. 400 gram om dagen. Alle hunde er forskellige, så angivelsen er kun vejledende. Du bør altid fodre din hund efter behov.
Bedømmelser

Bedømmelser 1 item(s)

god mad
skøn måde at servere kallun på uden at hele huset stinker.
dejlig nem at have med på weekend som madpakke, og så smager det tilsyneladende fantastisk.
Dejligt med et foder som lugter behageligt, det lugter af gode råvare.
Kvalitet
Pris
Værdi
Review by Anette / (Indsendt den 28/09/2017)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér