+45 44 24 44 64

GourMix luksusmenu til katte, med fisk smag

GourMix luksusmenu til katte, med fisk smag VARENR. 29ve18
Luksus fuldfoder på dåse til katte - bestående af fisk af bedste kvalitet. Dåserne indeholder udelukkende kød, vitaminer og mineraler
De friske udsøgte råvarer bliver skånsomt forarbejdet og efterfølgende behandlet, så alle gode næringsstoffer bevares og produktet får optimal holdbarhed.

Fodringsvejledning:
Pris
25,00 DKK
  • Køb 2 for 24,00 DKK pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 23,00 DKK pr. stk. og spar 8%
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 5 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Når kun det bedste er godt nok, luksus fuldfoder på dåse til katte - bestående af fisk af bedste kvalitet. Dåserne indeholder udelukkende kød, vitaminer og mineraler De friske udsøgte råvarer bliver skånsomt forarbejdet og efterfølgende behandlet, så alle gode næringsstoffer bevares og produktet får optimal holdbarhed. Bemærk, da råt kød indeholder en del væske (ca. 80%) og da det er kød og intet andet der er i dåsen, vil du se denne angivet som vand i deklarationen.
Yderligere information

Yderligere information

Producent VetCur
Vægt 400g
Materiale Kød og kødbiprodukter (heraf mindst 25% fisk), taurin, vitaminer (heraf vitamin E 20 mg/kg) og mineraler.
Bemærkning Næringsindhold: Råprotein 11 % Råfedt 4,5 % Råaske 2 % Råfibre 0,3 % Vand 81 % Tilsat: Vitaminer, mineraler og taurin
Størrelsesguide Såfremt katten ikke fodres med andet end GourMix Luksusmenu skal en kat som vejer 3,5-4 kg have ca. 300-400 gram om dagen. Alle katte er dog forskellige, så denne angivelse er kun vejledende. Du bør altid fodre din kat efter dens behov.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér