+45 44 24 44 64

GourMix luksusmenu til katte, oksekødsmenu

GourMix luksusmenu til katte, oksekødsmenu VARENR. 29ve22
Når kun det bedste er godt nok, luksus fuldfoder på dåse til katte - bestående af oksekød af bedste kvalitet. Dåserne indeholder udelukkende kød, vitaminer og mineraler
De friske råvarer, som udelukkende er kød, vitaminer og mineraler, forarbejdes skånsomt for at sikre optimal holdbarhed og for at bevare alle de gode næringsstoffer.

Fodringsvejledning
Pris
25,00 DKK
  • Køb 2 for 24,00 DKK pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 23,00 DKK pr. stk. og spar 8%
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: Ikke på lagerBonus point Du optjener 5 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Når kun det bedste er godt nok, luksus fuldfoder på dåse til katte - bestående af oksekød af bedste kvalitet. Dåserne indeholder udelukkende kød, vitaminer og mineraler De friske råvarer, som udelukkende er kød, vitaminer og mineraler, forarbejdes skånsomt for at sikre optimal holdbarhed og for at bevare alle de gode næringsstoffer. Bemærk, da råt kød indeholder en del væske (ca. 80%) og da det er kød og intet andet der er i dåsen, vil du se denne angivet som vand i deklarationen. Fremstillet af rene uforfalskede råvarer
Yderligere information

Yderligere information

Producent VetCur
Vægt 400g
Materiale Kød og kødbiprodukter ( heraf min. 50% hjerte), taurin, vitaminer (vitamin E 20 mg/kg) og mineraler.
Bemærkning Råprotein 10,3 % Råfedt 5 % Råaske 2 % Råfibre 0,3 % Vand 81 % Tilsat: Vitaminer, mineraler og taurin
Størrelsesguide Såfremt katten ikke fodres med andet end GourMix Luksusmenu skal en kat som vejer 3,5-4 kg have ca. 300-400 gram om dagen. Alle katte er dog forskellige, så denne angivelse er kun vejledende. Du bør altid fodre din kat efter dens behov.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér