+45 44 24 44 64

Halskrave til beskyttelse af sår

Halskrave til beskyttelse af sår VARENR. 195210
Med denne halskrave har din hund ikke mulighed for at slikke i sine sår. Den giver din hund en langt mere behagelig hverdag, alt imens dens sår kan hele rigtigt op.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
159,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

159,00 DKK

Bonus point Du optjener 32 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Med denne halskrave har din hund ikke mulighed for at slikke i sine sår. Den giver din hund en langt mere behagelig hverdag, alt imens dens sår kan hele rigtigt op.
Kraven pustes op med luft, så den sidder bedst muligt på din hund. Betrækket er i et yderst blødt syntetisk materiale uden skarpe kanter og hårde syninger. Kraven lukkes med velcro, du kan altså justere kraven, så den generer hunden mindst muligt. Prøv evt. på dig selv, så fornemmer du bedre, hvordan den sidder mest behageligt.
Er du i tvivl mellem to størrelser, så tag den største, (du kan blot fylde lidt mindre luft i) kravens diameter bliver større og større for hver størrelse. Der er 3 stropper på indersiden, som du kan bruge til at fastgøre kraven på hundens halsbånd. Dermed opnår du større sikkerhed for hunden ikke kan tage den af.
Den kan genbruges igen og igen, og den er 100% vaskbar. Miljøvenligt materiale.

Yderligere information

Yderligere information

Producent -
Farve Grøn
Bemærkning NB: Kraven har naturligvis sine begrænsninger; sidder såret på f.eks. poten, kan hunden nå det selv med kraven på.
Størrelsesguide

For at finde den rigtige størrelse skal du måle din hund rundt om halsen, målene angiver den indvendige omkreds af halskraven.
XS: 17 - 22 cm.
S: 22 - 30 cm.
M: 30 - 40 cm.
L: 41 - 55 cm.
XL: 55 - 80 cm.

Bedømmelser

Bedømmelser 1 item(s)

Hjalp ikke
Halskraven hjalp desværre ikke. Vores hund kunne nå kastrationssåret, selv om han havde kraven på.
Kvalitet
Pris
Værdi
Review by Birthe Lading / (Indsendt den 07/09/2016)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér