HEALTH & DIGESTION hundegodbidder, 125g

IKKE PÅ LAGER
VARENR
Q130003
Pooch & Mutt HEALTH & DIGESTION godbidder er velsmagende, fyldt med naturlige ingredienser og er samtidig kalorie fattige. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker. HEALTH & DIGESTION: godbidder indeholder kylling, persille, kul og cikorie De lækre ingredienser giver god smag, og så har de en positiv effekt på en sund fordøjelse. Healt & Digestion er velegnet til alle hunde, store og små, unge og gamle.
33,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

HEALTH & DIGESTION hundegodbidder er naturlige, etiske, lavt kalorieindhold, håndlavet mini-knogler, som hunde elsker.

Godbidderne indeholder kylling, persille, kul og cikorie. Persille bruges til hjælpe på fordøjelsen, især i tilfælde af oppustethed og flatulens (luft i maven)

Trækul bliver brugt som hjælp til at absorbere fødevarer, der ikke er blevet spaltet korrekt, hvilket kan forårsage gas.
Cikorie er et naturligt middel, som kan bidrage med at regulere fordøjelsesbakterier.

Pooch & Mutt godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv.
De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.
Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Specifikation
Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Indhold: Havre, ris, rug, kylling, gærekstrakt, kul, blandede urter, chikorie, persille, rosmarinekstrakt
Bemærkning Analyse: Råprotein 19% Råolie og -fedt 15% Råfibre 1,7% Råaske 5%
Smag Kylling
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:HEALTH & DIGESTION hundegodbidder, 125g
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.