Gør et kup i vores outlet - KLIK HER

Se månedens tilbud - KLIK HER

Click and collect - vi har åbent for afhentning tirsdag-fredag 9-15

Hevea stellar bold hundelegetøj

På lager
VARENR
HE651412
Sjovt, spændende og holdbart hundelegetøj fra Hevea, produceret i naturgummi. Helt fri for gift, phthalater, petroleum, PVC og tungmetaller. Hevea's Stellar bold er på alle måder et helt fantastisk legetøj til både hvalpen og den voksne hund. Legetøjet er robust, det er produceret i naturgummi, som er biologisk nedbrydelig og belaster miljøet langt mindre end syntestiske produkter. Naturgummi er fleksibelt og robust, det er samme materiale som anvendes i sutter til babyer. Bolden måler ca. 10 cm i diameter.
125,00DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Hevea aktivitets hundelegetøj er på alle måder et helt fantastisk legetøj til både hvalpen og den voksne hund. Bolden måler 10 cm i diameter og er velegnet til både små og store hunde.

Legetøjet er naturligvis helt kemifrit, testet og robust, det er produceret i naturgummi, som er biologisk nedbrydelig og belaster miljøet mindre end syntestiske produkter. Alle farver der er anvendt er plantefarver, der er helt naturlige.

Hevea bolden er et sjovt legetøj, som du kan fylde med godbidder, eller blot til sjov boldleg. Naturgummi er fleksibelt og robust, det er samme materiale som anvendes i sutter til babyer.

Naturgummi er biologisk nedbrydeligt, når det udsættes for sollys, fugtighed og frisk luft. Brugen af naturgummi er dermed et bedre valg end silikone, plastik og syntetisk gummi. Derudover belastes miljøet mindre, da der løbende plantes nye gummitræer og brugen af fossilt brændstof begrænses. HEVEA Puppy Toys passer bedre på både hund og miljø!

Alle Hevea Puppy produkter er produceret i 100% naturligt gummi og er helt frie for skadelig kemi uden f talater, petroleum, PVC og tungmetaller

Det er et robust og holdbart materiale med en bæredygtig produktion og FSC-­‐certificeret emballage.

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Hevea
Vælg Størrelse en str.
Farve Blå
Bemærkning HEVEA Puppy Toys er lavet saften fra Hevea Brasiliensis gummitræet, som er naturligt fri for ftalater , PVC, tungmetaller og andet skadelig kemi. Hevea-gummi er dyrket bæredygtigt, biologisk nedbrydeligt og er på alle måder et miljøvenligt valg.
Størrelsesguide Måne bolden måler 10 cm i diameter.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hevea stellar bold hundelegetøj
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.