+45 44 24 44 64

Hundegodbid Woolfies dental fiskeben, small 200g

Hundegodbid Woolfies dental fiskeben, small 200g VARENR. Q2002-1034
Lækker fiskesnack fra Woolfies formet som et traditionelt fiskeben, produceret med naturlige ingredienser, indeholder fisk og er meget let fordøjelig. En lækker godbid, der samtidig renser din hunds tænder. Small er egnet til hunde små og mellemstore hunde, dog ikke egnet til hunde med en vægt under 2,5 kg

Posen indeholder ca. 10 ben
Opbevaring
Pris
39,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 8 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Lækker fiskesnack fra Woolfies, lavet med naturlige ingredienser, indeholder fisk og er meget let fordøjelig. En lækker godbid, der samtidig renser din hunds tænder. Small er egnet til hunde små og mellemstore hunde, dog ikke egnet til hunde med en vægt under 2,5 kg.

Husk altid at lade din hund have adgang til frisk vand.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Woolf
Vægt 200g
Materiale Sød kartoffelmel, ærtemel, glycerin, vegatibilsk olie, tørret ølgær, tørret kelp calciumcarbonat (kilde til C-vitamin) Tilsat Chondroitin og lecithin.
Bemærkning Analytiske bestand dele: Råprotein 4,78%, råfedt: 0,2%, træstof: 0,1%, råaske: 0,95%, Vand: 18%
Smag Fisk
Størrelsesguide Bør opbevares på køligt og tørt sted. Efter åbning, bør posen genlukkes og lægges i køleskab. Skal anvendes inden for 7 dage efter åbning
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér