+45 44 24 44 64

hundegodbidder Pork Delight Chew, 2x25g

hundegodbidder Pork Delight Chew, 2x25g VARENR. Q130013
Lækre og sunde tyggepinde fra Pooch&Mutt, produceret af naturlige ingredienser og helt uden hvede, majs, soya, kunstige smags- og farvestoffer. Tyggepindene er koldpresset for at bevare den gode smag. Indeholder 2 tyggepinde af 25g hver. Findes i 3 forskellige smags varianter, denne variant er med svine smag.
Pris
25,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 5 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Lækre og sunde tyggepinde fra Pooch&Mutt, hver pakke indeholder 2 pinde. Produceret af naturlige ingredienser og helt uden hvede, majs, soya, kunstige smags- og farvestoffer. Tyggepindene er koldpresset for at bevare den gode smag. Findes i 3 forskellige smags varianter, denne variant er med svine smag.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pooch&Mutt
Vægt 2 stk
Materiale Indeholder: tørret svinekød, hele ærter, havre, vegetabilsk glycerin, hele linser, glucosesirup, hydrolyseret leverprotein
Bemærkning -
Smag Gris
Størrelsesguide -
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér