+45 44 24 44 64

Hundegodbidder, Tikki Premium kornfri godbidder 150g mix

Hundegodbidder, Tikki Premium kornfri godbidder 150g mix VARENR. Q4030
Kornfri og glutenfri godbidder fra Tikki. Lækre mikro små bløde godbidder formet som små kødben. Velegnet som træningsgodbidder eller som en lille belønning til hunden.
Er du i tvivl om størrelsen?
Pris
20,00 DKK
  • Køb 3 for 18,00 DKK pr. stk. og spar 10%
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Bonus point Du optjener 4 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Kornfri og glutenfri godbidder fra Tikki. Lækre mikro små bløde godbidder formet som små kødben. Velegnet som træningsgodbidder eller som en lille belønning til hunden. Kødbenene er blandet i 4 smagsvarianter - kartoffel & vildt, kartoffel & struds, kartoffel & and og kartoffel & ost. Perfekt som træningsgodbidder eller som en lille belønning til hunden, og helt ideelle til de meget små racer. Størrelse Ca. 1 cm
Yderligere information

Yderligere information

Producent Tikki
Vægt 150g
Materiale Kød og animalske biprodukter (15%kylling, vildt, struds, and), kartoffel, ost, fedt og mineraler, EU-godkendte tilsætningsstoffer E422(Glycerol). E202(Kaliumsorbat). E338(Phosphorsyre) E171(Titandioxid). E172(Jernoxider & jernhydroxider).
Bemærkning 25% vand, 28% råprotein, 0,6% råbifbre, 6,1% råaske, 6,2% råfedt.
Smag Kylling, And, Vildt
Størrelsesguide Størrelse: Ca. 1 cm
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér