Hundelegetøj, Hare

På lager
VARENR
APTD2525
Sødt og sjovt hundelegetøj, der med sine dæmpede grå og lyserøde farver vil give din hund masser af sjov samtidig med. det er en stilfuld tilføjelse til ethvert interiør. Designet viser haren på en legesyg måde med sine signatur lange ører, en fluffy hale og lyserøde kinder. Hundelegetøj i canvas og reb med en herlig squeaker, der vil give din hund masser af glæde og mange timer med uendelig sjov. Læs flere detaljer under billedet
125,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Sødt og sjovt hundelegetøj, der med sine dæmpede grå og lyserøde farver vil give din hund masser af sjov samtidig med, det er en stilfuld tilføjelse til ethvert interiør.

Designet viser haren på en legesyg måde med sine signatur lange ører, en fluffy hale og lyserøde kinder. Hundelegetøj i canvas og reb med en herlig squeaker, der vil give din hund masser af glæde og mange timer med uendelig sjov.

Som altid har Sophie Allport formået at få legetøjet til at se sødt og hyggeligt ud. 

Hundelegetøj er en fantastisk måde at holde din hund glad, opmærksom og energisk! Denne hare har en "squeaker" i maven og sjove reb ben som kan bruges til trækkeleg.

Kort sagt, dette legetøj kombinerer det bedste fra hundelegetøjets verden. Alle detaljer er naturligvis broderet på.

Bemærk, dette legetøj er i slidstærkt bomuldsstof, det vil derfor ikke kunne holde til at blive tygget i. Hunden bør overvåges når den leger med Fåret

Fåret størrelse er:
længde 23cm og bredde: 22cm

Haren er i stærkt canvas stof med polyesterfyldning samt en squeaker og reb ben

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Sophie Allport
Vælg Størrelse en str.
Farve Grå
Bemærkning Hundelegetøjet er lavet af stof og de er ikke uforgængelige, og vi kan derfor ikke garantere levetiden for dette legetøj. Hvalpe med skarpe tænder og hunde med tendens til at ødelægge skal altid overvåges.
Størrelsesguide

Størrelse:
længde 23cm og bredde: 22cm

Fåret er i stærkt canvas stof med polyesterfyldning samt en squeaker og reb ben

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hundelegetøj, Hare
Din bedømmelse
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.