+45 44 24 44 64

Hundelegetøj Pet-Pocket Molly

Hundelegetøj Pet-Pocket Molly VARENR. RM8210030x
Pet-Pocket er et aktiveringslegetøj, der stimulerer hunden, ved at den skal finde gemte godbidder. Hundelegetøjet Pet-Pocket model Mollyhar 4 skjulte lommer både på forsiden og bagsiden, hvor du kan gemme godbidder. Du kan du selv bestemme hvor svært det skal være alt efter hvor tæt du lukker lommerne. Skal det være lidt mere svært kan du bruge midten til at lægge større godbidder i. Hundelegetøj Pet-Pocket Molly kan både bruges til begyndere og de lidt mere øvede.
Se hvordan du gør - KLIK HER
Pris
229,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

229,00 DKK

Bonus point Du optjener 46 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Pet-Pocket er et aktiveringslegetøj, der stimulerer hunden, ved at den skal finde gemte godbidder. Hundelegetøjet Pet-Pocket model Mollyhar 4 skjulte lommer både på forsiden og bagsiden, hvor du kan gemme godbidder. Du kan du selv bestemme hvor svært det skal være alt efter hvor tæt du lukker lommerne. Skal det være lidt mere svært kan du bruge midten til at lægge større godbidder i.

Hundelegetøj Pet-Pocket Molly kan både bruges til begyndere og de lidt mere øvede.

Legetøjet måler 13 cm x 13 cm

Konceptet bag Pet-Pocket er at styrke forholdet mellem ejer og hund på en sjov og stimulerence måde. Når du leger med Pet-Pocket sammen med din hund har I både nærvær, og du hund bliver stimuleret mentalt. En hund, der bruger hovedet er som regl en glad og tilfreds hund.

Pet-Pocket er produceret i en phthalat-fri fødevaredug fra fødevareindustrien, der sikrer din hund rene materialer, der hverken skader hund, gulve eller møbler.        

Hunde kan bide igennem materialet, når aktiveringslegetøjet ikke længere bruges til aktivering, men som tyggeklud, hvor hundens skæretænder tager fat. Sørg derfor for at hunden forstår, den skal løse opgaver for godbidder og ikke tygge produktet i stykker

    

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pet-Pocket
Størrelse legetøj en str.
Bemærkning Hunde kan bide igennem materialet, når aktiveringslegetøjet ikke længere bruges til aktivering, men som tyggeklud, hvor hundens skæretænder tager fat. Sørg derfor for at hunden forstår, den skal løse opgaver for godbidder og ikke tygge produktet i stykker
Størrelsesguide

Du åbner helt enkelt velcroen og folder den sammen igen om en godbid. Ideen bag Pet-Pocket er ganske nemt for hunden at forstå – men det er altid en rigtig god ide at hjælpe hunden de første par gange indtil den har forstået hvordan Pet-Pocket virker.

Et par ideer til at hjælpe hunden kan være, at du viser hunden hvordan velcroen åbnes, eller lad lommerne sidde løst så det er nemt for hunden at åbne dem. Eventuelt  kan du sætte dig sammen med hunden, mens du pakker Pet-Pocket med godbidderne.

Se video hvordan du kan pakke godbidder i Pet-Pocket Molly

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér