Webshoppen er altid åben og alle online ordrer sendes som normalt. Afhentning af ordrer er fortsat muligt, men lageret er lukket for direkte salg frem til 7. februar 2021.
læs mere

Hundetegn Diamante fisk small

På lager
VARENR
18511m-rd34-rudi
Hundetegn med fisk i stål på farvet glitter/glimmer emalje bund i fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser.
Log ind og optjen 10,70 point Opret en konto og optjen 10,70 point i bonus ved køb af produktet
214,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Maximum 10 characters

Maximum 10 characters

- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet
Hundetegn som et fisk i stål med diamanter fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen. Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.
Specifikation
Producent Red Dingo
Farve Rustfrit stål
Størrelse 2,75 x 1,6 cm
Vægt 7 gram
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hundetegn Diamante fisk small
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2015 4hotdogs.com All Rights Reserved.