+45 44 24 44 64

Hundetegn Humlebi large 3 forskellige farver

Hundetegn Humlebi large 3 forskellige farver VARENR. 1851bi-l
Emaljeret hundetegn med motiv af en sød lille humlebii størrelse large, til den store hund. Nikkelfrit hundetegn i top kvalitet i rustfrit stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 forskellige farver og 3 størrelser.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
139,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

Maksimalt antal tegn: 12

Maksimalt antal tegn: 18

Maksimalt antal tegn: 24

Maksimalt antal tegn: 18

Maksimalt antal tegn: 12

* Påkrævede felter

139,00 DKK

Bonus point Du optjener 28 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Emaljeret hundetegn med motiv af en sød lille humlebi. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 forskellige farver og 3 størrelser..

Beskrivelse

Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

Bestilling

Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Leveringstid

Ca. 4-5 hverdage. FRAGTFRI levering.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Red Dingo
Størrelse Ø:4cm
Vægt 24,7 gram
Størrelsesguide

Hundetegnet i medium er 4 cm i diameter og vejer ca. 24g

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér