+45 44 24 44 64

Hundetegn Kødben small messing/rustfrit stål

Hundetegn Kødben small messing/rustfrit stål VARENR. 185128-S
Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk.
Bemærkning
Pris
139,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

Maksimalt antal tegn: 14

Maksimalt antal tegn: 14

Maksimalt antal tegn: 14

Maksimalt antal tegn: 14

* Påkrævede felter

139,00 DKK

Bonus point Du optjener 28 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Klassisk hundetegn som kødben i rustfri stål eller messing. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser.

Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Husk, at messing kan irre og skal pudses jævnlig 

Bestilling:
Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Red Dingo
Størrelse 25,5 x 17,2 mm
Vægt 7 gram
Størrelsesguide

Bemærk, messing kan irre og bør pudses jævnligt for at holde sig blank.

25,5 x 17,2 mm

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér