+45 44 24 44 64

Hundetegn Paw patrol str. small

Hundetegn Paw patrol str. small VARENR. 1851nx-S
Super seje hundetegn fra Paw Patrol til små søde hunde - vælg hvilket som passer til netop din hund? Der er 4 forskellige emblemer magen til dem Paw Patrol figurerne har i deres halsbånd: Chase, Everest, Marshal og Skye. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje, størrelse small, diameter ca. 2 cm, pris er inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 4 forskellige farver og 2 størrelser vælg din favorit nedenfor.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
139,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

Maksimalt antal tegn: 10

Maksimalt antal tegn: 12

Maksimalt antal tegn: 10

* Påkrævede felter

139,00 DKK

Bonus point Du optjener 28 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Super seje hundetegn fra Paw Patrol til små søde hunde - vælg hvilket som passer til netop din hund? Der er 4 forskellige: Chase, Everest, Marshal og Skye. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje, størrelse small, diameter ca. 2 cm, pris er inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 4 forskellige farver og 2 størrelser vælg din favorit nedenfor.

Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

Bestilling:

Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Leveringstid

Ca. 4-5 hverdage, sendes med Postnord som brevpost. FRAGTFRI levering.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Red Dingo
Størrelse Ø:2 cm
Vægt 7 gram
Størrelsesguide

Hundetegnet i small er 2 cm i diameter og vejer ca. 7g

Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér