+45 44 24 44 64

Hurtta Outdoors Cooling hundesele

Hurtta Outdoors Cooling hundesele VARENR. EH93257X
Smart Hurtta Outdoors Cooling hundesele hjælper med at sænke hundens korpstemperatur. Selen har justerbar krave og brystbælte, samt en O-ring på ryggen til fastgørelse af hundesnoren. Hunden køles ned ved at vandet fra den våde sele fordamper. Som ekstra køling har denne hundele en vandtæt lomme ved brystet, som kan fyldes med koldt vand for ekstra kraftig virkning.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
459,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

459,00 DKK

Bonus point Du optjener 92 Point ved køb af dette produkt
Beskrivelse

Detaljer

Smart Hurtta Outdoors Cooling hundesele hjælper med at sænke hundens korpstemperatur. Selen har justerbar krave og brystbælte, samt en O-ring på ryggen til fastgørelse af hundesnoren. Hunden køles ned ved at vandet fra den våde sele fordamper. Som ekstra køling har denne hundele en vandtæt lomme ved brystet, som kan fyles med koldt vand for ekstra kraftig virkning.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Hurtta
Materiale -
Pleje -
Størrelsesguide Størrelser (Halsmål / brystmål) Small: 35 - 45 cm. / 45 - 60 cm. Medium: 45 - 55 cm. / 60 - 80 cm. Large: 52 - 74 cm. / 80 - 100 cm.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér